Jobbikosok, miért szeretitek annyira a jobbikot? Miért jobb párt mint a többi?
"Amúgy a programot olvasta minden jobbik fan?
-Palesztín állam támogatása? :D
-Török, kazah, kínai üzleti kapcsolatok fejlesztése :D
-Közel-keleti arab cserediák program :D
-Családi adó?
-A magyar államadósság törlesztésének bojkottja az IMF felé
-A (megélhetésükért küzdő) NATO katonák visszahívása külföldről?
-Képzettség nélküli cigány tanárok alkalmazása (amíg nincs szakképzett kisebbségi oktató)-- És mégis mire fel kapnának fizetést? Képzettség nélkül bárki oktathat?
-Az ápolási díjának emelése
Ez normális programnak számít?"
Válaszold, már meg, hogy mi a gondod ezekkel a példákkal, amiket írtál?
Nagyon gyenge vagy, nagyon gyenge.
Egyébként a Kínaiak a világ leggyorsabban fejlődő gazdasága, hozzá képest Amerika fejlődési üteme Kismiska.
Én látnám értelmét Kínával való kapcsolatunknak
"Válaszold, már meg, hogy mi a gondod ezekkel a példákkal, amiket írtál?
Nagyon gyenge vagy, nagyon gyenge."
-Valóban, Kína fejlődő gazdasággal rendelkezik, jelenleg több ezer bolttal rendelkeznek hazánkban . Tőlük nem félti senki a magyar textilpiacot?? Amúgy Kazahsztánra szerettem volna főleg utalni az Ő gazdaságukról nem tudok hasonlóan nyilatkozni.
-Palesztín állam támogatása--> Mire fel? Mi okból? Ennyi erővel Haitit támogassuk inkább. :)
-Magyarország által felvett hitelek fizetésének bojkottja.-> Ha bojkottáljuk a fizetést Magyarország minden támogatástól el fog esni, mert fizetésképtelen benyomást fog kelteni.
-Képzetlen roma oktatók alkalmazása/ képzett roma oktatók képzések, csak roma nemzetiségiek számára fenntartott iskolák létrehozása--> Ha vegyes intézményeket nem tud fenntartani az állam miből épít újakat? Azokat miből tartja majd fent? Úgy tudom több ezer (már végzett) pedagógus vár munkára Magyarországon.- Ők miért nem tudják ezt a feladatot ellátni?
-Családi adó- Nagyon hiányzik még egy adó, majd ebből jut a roma oktatók képzésére ;)
-NATO katonák tudomásom szerint azért vannak külföldön mert a magyar államnak kötelezettségei vannak a NATO felé. Ezt úgy teljesítjük hogy segítünk = a katonáink kint vannak.
-Közel keleti kapcsolatok erősítése: Nem tudom Magyarországnak miért kellene erőforrásokat áldoznia erre, amikor alapvető megélhetési problémákkal küzdünk.
Lehet, hogy gyenge amit írok, ezt talán azért lehet mert eleve sok gyenge pontja van a programnak :)
Amúgy véletlenül lett "88" oldalas is gondolom. Bár biztos csak paranoiás vagyok.
Szebb jövőt! ;)
"-Magyarország által felvett hitelek fizetésének bojkottja"
Csak a félreértések végett, nem M.O. vette fel a hitelt, hanem a Fidesz/Mszp.
Az eu-s támogatásokat szinte kizárólag a kormányközeli cégek nyerték/nyerik meg, részemről nem baj, ha nem kapják meg, a másik oldalt úgyis nekünk kell megfizetnünk.
Ha ezeket nem látod, valami baj van a szemeddel.Adnak támogatást, tudod mire?
A szőlőkivágásra!
Miért a szaros magyarok termeljék a bort, amikor itt vannak a franciák?
Részemről semmi hasznot nem hoz az eu, csak hátrányt. Szerintem neked is. Vagy mondj egy konkrét példát, miért jó.Sztem a Jobbik álláspontja az, ami közelít az igazi megoldáshoz, a Fidesz csak egy rossz másoló.
Vagy mondj egy konkrét példát, miért jó.
-Az átlagember számára megnyíltak az európai határok.
-Több lehetőségünk van Európai országokkal kereskedni.
-Munkavállalóként más országokban is dolgozhatsz, jobb fizetésért.
De természetesen az EU-nak van bizonyos hátránya. Pl: Hogy a nemzeti identitást kicsit háttérbe kell helyezni állami szinten. Viszont ez egyéni szinten nincs megtiltva :)
Tőlem csak egy példát kértek, Én meg írtam egyet :)
Tiszta sor, hogy a magyar bérek nem érik el az uniós átlagot, de az EU-s tagság előtt is a béka feneke alatt voltunk a nettó havi átlagbért illetően.
80%- nak:
Igazad van:
Igaza van Gyurcsány papádnak is:
El lehet innen menni, el lehet külföldre.
Ha sokan gondolják úgy mint te, akkor komoly baj van.
Ezt nyújtja az Eu?
És mi van a folyamatos befizetésekkel, hogy eu- tag legyünk?
És mi van a vám megszüntetésével?
Meg a szőlőkivágásokkal?
És mi a helyzet az Imf hitellel? Kell ez nekünk?
Tudod kinek jó?
Aki megnyeri a pályázatokat. És az nem te vagy, hanem a pártközeli puszipajtások.Gondolod, hogy egy ilyen hozzád hasonló senki megnyerheti?
Ha igen, élj még pár évet. Egészen pontosan 4 évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!