Jobbikosok, miért szeretitek annyira a jobbikot? Miért jobb párt mint a többi?
10:44
Nem érdekel, kihez szólt, buta jobbikos.
Gettóban élek.
Azért "szeretem"a Jobbikot,mert hozzá mer és akar nyúlni a cigánybűnözéshez,megélhetési cigányszaportáshoz stb.A jelenleg uralkodó politikusok megélhetési bűnözésről hazudoznak.Ehhez képest a kolompárok a közértben drága piát és cigit lopnak,nem kenyeret,tejet.Mocskosak,harsányak,agresszívek,félni lehet és kell is tőlük.aponta érnek attrocitások környékbeli,magyar embereket.
Érdekes módon a környékünkön minden normális,fehér ember,akivel eddig beszéltem,rájuk fog szavazni.
Volt hatalmon a Fidesz,van sajnos az MSZP,a cigányok meg egyre többen vannak és egyre több szörnyűséget követnek el magyarok ellen.
Pontozzatok vagy nácizzatok le nyugodtan.
Ha ide kényszerülnétek a környékünkre,1 héten belül garantáltan habzó szájjal gyűlölnétek őket.
Én bárkire szavaznék,aki tenni mer,akar ellenük.
Mi az,hogy szeretem?
Mi vagy te egy 18 éves ábrándozó naiva?
A vörösbort,bakonyi bordát azt szeretem.A jobbikra szavazni fogok.
Amúgy a programot olvasta minden jobbik fan?
-Palesztín állam támogatása? :D
-Török, kazah, kínai üzleti kapcsolatok fejlesztése :D
-Közel-keleti arab cserediák program :D
-Családi adó?
-A magyar államadósság törlesztésének bojkottja az IMF felé
-A (megélhetésükért küzdő) NATO katonák visszahívása külföldről?
-Képzettség nélküli cigány tanárok alkalmazása (amíg nincs szakképzett kisebbségi oktató)-- És mégis mire fel kapnának fizetést? Képzettség nélkül bárki oktathat?
-Az ápolási díjának emelése
Ez normális programnak számít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!