Szerintetek mik az előnyei, hátrányai annak, hogy a FIDESZ van hatalmon?
Hátrány:
-korrupció
-lenyúlások
-mutyizások
-stadionépítések ahelyett, hogy oktatást, egészségügyet fejlesztenék
- álnemzetiesség
- álszabadságharc, Magyarországon harcol, de Brüsszelben mindent aláír amit eléje tesznek
Előny:
-Az MSZP eltűnésének a megsegítése
-liberális ideológia egyre inkább háttérbeszorítása
Hátrány:
Röghöz kötés
Magánnyugdíjaknak annyi
Munkanélküliség
Stadion(kórház,stb helyett)
Előny:
Fideszeknek jó.
Elony: sokat szereplunk a kulfoldi hirekben.
Hatrany: vagy a viccrovatban, vagy a korrupcion es autokrata rezsimen szornyulkodo rovatban szereplunk. :)
Tovabbi elonyok: a masodik legnagyobb magyar varos London, es a harmadik nemsokara Berlin lesz! Eljen a vilaghatalom!
Előny:
- Végre Orbán Viktor a miniszterelnök, az egyetlen magyar, aki megérdemli ezt a tisztséget. Remélem sokáig fog még uralkodni, éljen soká!
- Soha nem látott mértéket öltött a gazdagság és a jólét. Látom az embereket az utcán, hogy már nem tudnak mit csinálni a pénzükkel. Hamarosan jön egy újabb rezsicsökkentés, és még több pénzünk lesz.
- Sokkal nagyobb a közbiztonság, mint valaha is volt. Ezt látom az embereken is, és látom hogy sokkal boldogabbak.
- A gazdaságunk az egekben! Végre a magyar gazdaság lett az európai gazdaság motorja.
- Végre tekintélyt szereztünk külföldön is, már egyre több ország néz fel ránk.
Hátrányok:
- A fidesz ellenes bűnözők nem hagyják abba a szitkozódást, eléggé unalmas már.
A fidesz a lehető legjobb párt kerek-e világon, remélem ők lesznek kormányon még sok-sok évtizeden át, és megvalósítanak mindent, amit csak meg szeretnének valósítani. Én mindenben támogatni fogom őket. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
"- Soha nem látott mértéket öltött a gazdagság és a jólét. Látom az embereket az utcán, hogy már nem tudnak mit csinálni a pénzükkel. Hamarosan jön egy újabb rezsicsökkentés, és még több pénzünk lesz."
Te most komolyan ezt látod???
Előny:
- már majdem elfelejtettem, milyen diktatúrában élni
- sosem értettem, hogy a kultúrált német nép, hogyan tudott egy Hitler mögé felsorakozni
- korábban nem tudtam, mi az a populista demagógia, most már ezt is pontosan tudom
- a hazaszeretetembe megerősödtem, hisz korábban tudtam volna válaszolni arra a kérdésre, hogy miért szeretem a Hazámat, de most nem tudom mit szeretek rajta, csak úgy szeretem, és ez igazibb szeretet (Páli értelemben)
Hátrány:
-??? talán a fentiek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!