Hol találom meg a pártok teljes választási programját?
Szerintem még nem adták ki a többiek.
2010. jan. 20. 12:39
Még csak a Jobbik tette fel. Ha akarod, olvasd el, de papírzsebkendőt készíts, a Vállalkozói Magyarigazolvány, vagy a hetvenezres sereg olyan elemei a programnak, amin percekig röhögtem.
2010. jan. 20. 12:54
jobbik kiadta. az LMP január végére ígéri. a többiről nem tudok semmit.
2010. jan. 20. 13:10
4/10 A kérdező kommentje:
már olvastam, tényleg vannak benne "elszállt" részek, viszont a családpolitika, a cigánykérdés, és az oktatáspolitika nálam 5-ös...engem leginkább ezek a kérdések érdekelnek és érintenek, egy fiatal pár nőtagja vagyok, szeretnék gyereket vállalni, családot alapítani és pedagógusnak készülök, viszont mindezektől visszarettent a mostani helyzet, ezért ebben a három kérdésben szeretném leginkább megtudni a többi párt álláspontját is, mielőtt döntök
én is jobbikos leszek, de egy valamiben igaza van sokaknak. a programok csak szavak. a jobbik esetében rohadt jól meg van szerkesztve, és valószínű, hogy a többi pártnál is meg lesz. Ismerősöm szerint hasonlóak lesznek nagyon, gondolom egymástól fogják ellopdosni a dolgokat.
Sajnos a program egyrészt csak ígéret és nem tuti, hogy be is tartják. Az viszont való igaz, hogy mszp és fidesz esetében elég visszanézni a múltba, hogy lássuk be e tartották amit ígértek. A többi pártnál más kérdés, hogy kinek mennyi bizalmat adunk meg.
2010. jan. 20. 13:27
Jaj de édes vagy, egyem a kis pofidat, te a program alapján akarsz dönteni? Szeretem az ilyen ártatlan, romlatlan, és tudatlan embereket:).
2010. jan. 20. 15:27
7/10 A kérdező kommentje:
mégis, mi alapján dönthetnék? hisz mindenki fröcsög mindenkire, az emberek véleménye alapján sem lehet dönteni, és honnan tudhatná bárki, ki mond igazat? bár abban kétségkívül igaza van mindenkinek, hogy vannak, akik már bizonyíthattak, és vannak, akik még nem... az mszp-re biztosan nem szavazok, de a fideszről pl még nem tudok dönteni és az LMP-t sem ismerem, és az LMP és Jobbik bizonyítási lehetőséget sem kapott eddig, honnan tudhatjuk, hogy betartják e amit ígérnek vagy sem? akárhogy is nézzük, zsákbamacska az egész, akkor legalább ha a programok alapján döntök, tudom mondani, ha véletlen csalódnék, hogy félrevezettek
Nézd meg merre haladt az ország 20 évig... egy tiszta párt sincs. A Jobbik a legjobb irány véleményem szerint, csak gondolkozz el. Nézd meg ki milyen értéket képvisel. Egy ilyen füzetke nem sokat mond, ne ez alapján dönts.
A családalapításhoz meg sok sikert, de ne kapkodd el. :)
2010. jan. 20. 20:02
Szerintem is hagyjad a rizsát! INkább azt nézd meg ki lopott csalt hazudott, volt korrupt, ha a Jobbik nem tetszik, akkor szavazz kispártra, csak ne ezekre a majmokra!
2010. jan. 20. 20:41
Ez kizárt dolog mert nem tudom.
2010. jan. 20. 22:55
Kapcsolódó kérdések: