Hol tekinthetném meg az mszp választási programját?
Figyelt kérdés
már felmentem az oldalukra de nem találtam meg2010. márc. 26. 19:55
2/9 anonim válasza:
Van nekik olyan??? Ha van is akkor sincs értelme elolvasni, mert hazugság az egész.
3/9 anonim válasza:
Ha kíváncsi vagy a "hazudni fogunk reggel délben este" programra akkor biztos valahol megtalálod az oldalukon
4/9 A kérdező kommentje:
az mszp még mindig jobb mint a fidesz... de most épp a jobbikét olvasom aztán az lmp-jét majd talán vetek egy pillantást a fideszre is
2010. márc. 26. 20:14
5/9 anonim válasza:
6/9 A kérdező kommentje:
péntek este van :D szóval van időm :D
2010. márc. 26. 20:25
7/9 anonim válasza:
Csak ne felejtsd el áttanulmányozni az apróbetűs részt!
8/9 anonim válasza:
Már bocsi, de az mszp egy nulla. Csak romboltak az elmúlt 8 évben ha úgy nézzük, semmi jó nincs ami a nevükhöz fűzödik. Most képzeld el ennyi pénzből mit építhettek volna, és mit építettek ahhoz képest? SEMMIT. Ez itt a lényeg, egy percet se pazarolnék a programjukra mert felesleges. Aki az MSZP-re szavaz az hülye, vagy nyugdíjas, és pont.
9/9 anonim válasza:
Milyen programot,szerintem gondolatban röppenj vissza 40-50 évet és láthatod a programot,feleslegesen olvasnál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!