Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ha a Jobbik tegyük fel nyerne...

Ha a Jobbik tegyük fel nyerne 2018-ban és tényleg bevezetnék a halálbüntetést akkor ki vállalná a hóhér szerepét?

Figyelt kérdés

Mi előtt v ki azt állítaná h provokáció 0-52-re tekerjen oda.

[link]

Mer h a halálbüntetéshez hóhérnak is kell lenni.

Nem beszélve arról h ha ártatlan volt akkor mit mondanak majd a családjának ?

Egyáltalán milyen eljárással ítélnék el ?

Megilletné az ártatlanság védelme ?

Vagy csak ilyen Gaudi-Nagy Tamás féle "Uraim a hazaárulok lámpavason fognak lógni" Szerű "eljárás" lenne ?

Am erről is van videó nem én találom ki.

Nos mi lenne ?

2014. szept. 4. 22:11
1 2
 11/14 Shai-Hulud ***** válasza:

Azért vannak jó dolgok is abban az amerikai törvénykezésben.

Például hogy nem vonják össze az elkövető bűncselekményeit. Nincs az, hogy háromszoros gyilkos, meg rabló és erőszaktevő, aztán kap egy maximált életfogytot (25 év), és jó magaviselettel 10 év múlva az utcán van, és gyilkolhat megint.

Ott mindegyik cselekményért nyakába varrják a 15-25-40 évet, aztán ha összejött a 650 év letöltendő, azt már harmadolhatják (sőt hatodolhatják is) nagyon jó magaviseletért.

2014. szept. 4. 23:01
 12/14 anonim ***** válasza:

8-as kommentelő!

Nekem is rögtön a "Ments, meg Uram" (Dean man walking) című film jutott eszembe. Kiváló film a halálbüntetésről, a fő téma a bűn és bűnhődés. Főszerepben Sean Penn és Susan Sarandon. Egy bűnöző kivégzés előtti heteiről szól.

2014. szept. 4. 23:11
 13/14 anonim ***** válasza:
úgy tudom, hogy a jobbik népszavazást indítana erről, mivel a párton belül is eltérő véleményen voltak erről, én régen támogattam a halálbüntetést, de inkább legyen tényleges életfogytiglan, de azt is úgy hogy önfenntartó börtönökben, ne mi tartsuk már el a bűnözőket
2014. szept. 5. 11:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Az ég óvjon minket a Jobbiktól.
2016. nov. 19. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!