Ha a Jobbik úgy általában utálja az USA-t akkor ez most hogy van?
Ez belefér, de egyébként utáljuk.
Nem képmutatás ez egy csöppet "Kedves Gábor" és minden Jobbikos.
Csak annyi h a sorozat amerikai.
Tehát a nagy Amerika utáló banda élén Vonával kedvencei közt tart számon egy ilyen sorozatot miközben a gyártó országot, utálja.
Na remélem már érted, nem gondoltam volna h ilyen bonyolultat írok.
"Vona utálja Amerikát? Hol mondott ilyent? Ez is egy liberális tévhit."
Már hogyne utálná azt az elkorcsosult kormányt, ami annak idején teljes mellszélességgel beállt az MSZP-kormányunk mögé, és kb. mindenben támogatta azt?
Teljesen természetes, hogy rühelli az usánkát, ha nem azt tenné, nem szavaznék rájuk. Sem az a jónéhány ismerősöm, aki szintén rájuk szavazott.
Amúgy én is komázom a walking dead-et. Nem rossz sorozat, elég korszakalkotó a hazájában.
Szóval ez csak számodra "elfogadhatatlan kettősség", kedves kérdező.
"megvannak benne az Amerikai filmgyártás gyengeségei"
Pont, hogy nincsenek meg benne. Épp azért jó sorozat, mert nem annyira szájbaokádék sablonos egy érzelmifröccs, mint a legtöbb echte amcsi film illetve sorozat.
Az amerikai politikát nem szeretjük.
Én Jobbikos létemre imádom az amerikai sorozatokat.
Sőt, jártam is az USA-ban, délen.Nekem nagyon tetszett az ottani emberek szemléletmódja, nacionalizmusa.
A kérdező, meg tipikus balos vagy liberális, aki azt hiszi, hogy a Jobbikosok tarsolylemezt hordanak , kakastollat tűznek a kalapjukba és csak "népzenét" hallgatnak.
Mennyire lehet korlátolt egy ember, hogy ilyen baromságot fogalmazzon meg (mármint a kérdező)? Ha a szomszédod útálod, akkor utálsz minden magyart? Vagy csak a fehér bőrűeket? Emellett minden magyar filmet, zenét, tv-műsort, pártot, eszmét, göröngyöt.
Ne foglalkozz politikával, járd ki előbb az óvodát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!