Ha a Jobbik úgy általában utálja az USA-t akkor ez most hogy van?
Ez belefér, de egyébként utáljuk.
Nem képmutatás ez egy csöppet "Kedves Gábor" és minden Jobbikos.
Én utálom a Tesco-t, mégis szoktam onnan ruhákat venni.
Most akkor képmutató vagyok?
Nem kötelező ide kommentelni.
Am meg aki utálja az USA-t az jó lenne ha elkerülne mindent ami amerikai filmet, zenét.
Hát ti vagytok a nagy nemzeti oldal képviselői akkor magyar termékek előre és a többi meg felejtős.
Vagy akkor ez az egész csak egy bohóckodás volt.
Biztos Menóraja is van csak titkolja.
11!
Már ne haragudj, de ez olyan hogy én utálom az osztálytársam, szabad időben szekálom, de azért tanórán jó a tőle kapott toll, vagy utálod a szüleidet, de azért a kaja amit eléd tesznek, vagy a házuk ahol élsz, vagy a TV-jük amit nézel, vagy a számítógépük amit használsz, vagy a fürdőkádjuk, amiben fürdesz már jó! Ha utálod az USA-t, akkor gondolom nincs rajtad Amerika mintázatú póló, vagy egyéb ruha, és rögtön kijelented hogy semmi nem kell ami Amerikai, de azért a filmek legalább 80%-a, amin szórakoztál, kikapcsolódtál az AMERIKAI, dehát kit érdekel, nem ? Vagy a menő játékok, amivel játszol, aztán menőzől a többi takonynak, szintén AMERIKAI, vagyis ha annyira nem utálod Amerikát, akkor ne tessék filmeket nézni, hanem helyette nézd a 100 éves fekete-fehér Európai szart, vagy ne játszáll a jó kis gépes játékokkal, hanem menyél homokozni, magyarul menny apácának!
Amúgy nem értem hogy mit kell Oroszországon enni, mikor szinte Cigányország megtestesítője, csak talán fehérebbek, meg persze ott van egy csomó muszlim, meg tatár tesó, és még hogy Oroszország tiszta . . . :D
A Jobbik az USA politikáját nem szereti(ők akarnak(mármint az USA)a világ csendőrei lenni)ez elég sok embernek nem tetszik.
Amióta nyári szünet van egyre több a gyerek.Már csak tizenakárhány nap,és felére fog csökkenni a kis lurkók száma.
Ki mondta én gyerek vagyok.
Am meg ez az oldal arra van h kérdezzünk.
Am meg a Jobbikkal annyi ilyen hasonló eset van h arról könyvet lehetne írni.
Nem nácik de v h midig előkerül egy horogkereszt innen onnan.
Nemzetek Európáját, de ha Vonán múlik ő szívesen behívja az Iráni nemzeti gárdát h nehogy az AVH rohangáljon. Meg Putyin-t.
Nekik nincs bajuk a Liberálisokkal csak szívesen vennék ha csendőrség össze szedné őket és bevagonozná... stb
Képmutató álszent banda.
Na és? Utálom a tejet, soha nem innék önszántamból, mégis imádok mindent ami tejből készült(sajt, vaj, joghurt, kakaó stb) akkor most én is képmutató vagyok?
Attól, hogy valamit utálunk még lehetnek érdemei
„Nem nácik de v h midig előkerül egy horogkereszt innen onnan.”
Akkor valamit mutass már, hol került elő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!