Ehhez mit szóltok? Két cigány beszélget.
Azt mondja az egyik te nekem segélyekből összejön havi 60000 Ft,mire a másik ,én nem kapok segélyt mert melózok havi 95000 Ft-ért.
Mire az első,akkor te 35000 Ft-ért dolgozol napi 8 órában?.......
Két jólmenő magyar vállakozó beszélget.
-Te adsz fizetést az ebereidnek?
-Néha. Te?
-Időnként.
-A tieid bejárnak dolgozni?
-Be. És nálad?
-Nálam is.
-Nem kellene ezektől belépő díjat szedni?
Jó is lenne,ha a családban fejenként havi 60000 Ft-ból élnénk.Kettő gyerek,nejem Gyesen,én pedig kb 115000 Ft fizetést kapok.(Kb 42000 Ft/fő)A tisztán látás kedvéért,de egy Ft. hitelünk sincs,addig nyújtozkodunk,amig a takarónk ér.
Pl.:Azt a TV-t melyet csak hitelből tudnék megvenni nem nekem gyárják.
Más 1 embernek megélni egyedül 60ezer Ft-ból, és más az egy főre jutó havi 60ezer Ft.
A rezsit akkor is ki kell fizetned, ha egyedül vagy, és ha huszan vagytok akkor is.
Más: a feltételezett cigányember egy szóval nem mondta, hogy az egy főre jutó "jövedelme" 60ezer Ft.
Mellesleg nekem a rezsim is több, mint 60.
Kezitcsókolom a GYES is segély amit az asszony kap...
Gyereknevelési segély=GYES.És a két családival Úgy 53 000 körül kaphat,mármint ha nem emelt a családitok.Mert akkor miről beszélünk,hogy csak a romák kapnak segélyt ami naon iritál mindenkit ebben az országban??
Gyes=Gyermekgondozási segély !!!
A bruttomból vonnak,majd 100000 Ft-ot havonta,abból osztanak vissza a nejemnek,úgymond.De aki az életében nem dolgozott az is megkapja,ez a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!