Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Hogyan értessem meg a párommal...

Hogyan értessem meg a párommal, hogy a Fidesz nem az ország és az emberek javára cselekszik, hanem csak saját zsebükre?

Figyelt kérdés
Megrögzött Fidesz imádó. Sajnos már saját bőrünkön is érezzük a Fidesz politikáját, párom szerint nem a Fidesz dönti el hova menjek dolgozni és nem ő miattuk ilyenek a fizetések az országban, nem ő miattuk élnek nyomorban a magyar családok.

2014. aug. 20. 16:54
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
Ez lenne a baloldal programja? Ez is több a semminél, legalább már van nekik valami. :D
2014. okt. 12. 20:13
 62/67 anonim ***** válasza:

"tegnap láttam, hogy már van olyan kérdés, ahol a kérdésfeltevő kikötötte, hogy Bíró Miklós ne válaszoljon."

"Bíró Miklós: itt, a neten még van szólásszabadság. Szerinted mindenhol van?"

Éppen most olvasom, hogy itt a neten mégsincs.

2014. okt. 12. 20:41
 63/67 anonim ***** válasza:

#62-nek:

Én úgy vettem ki, ahogy visszaolvasom, hogy a széles rétegek számára itt a neten biztosítva van a szólásszabadság. Egy elenyésző kisebbség (Bíró Miklós) számára nincs biztosítva. Ez csak járulékos veszteség, aminek persze nem szabadna megtörténnie, de enélkül nem lehetne helyrehozni a 2010 előtti 8 év rombolását. :)))

2014. okt. 13. 00:09
 64/67 anonim ***** válasza:

Jéééé még hogy én nem válaszolhatok.... Szóval,ide csak a bólogatójánosok írhatnak. Meg még troll is vagyok Szerintem amit rólam írt az mind rá vonatkozik.

Emberek jó lesz vigyázni,mert itt az "elvtársak" taktikája az,hogy addig mondom a hazugságokat amig majd igazságnak fogadják el.

Jól látható az embertelenségük: Már arra vetemedtek,hogy kisgyereket is bevonnak önző érdekük megvalósitásába.

A magam részéről biztos vagyok abban: ha most egy hirtelen változással egy általuk szeretett korm. jönne,de az elsősorban az elesetteket segítené a- vörös iszap sújtottjai,bankok embertelenségei és aki nem hazudik tudja mi még - őket későbbre hagyná,épp úgy pocskondiáznák azt a szeretett kormányukat,mint ezt a mostanit.

Másként: Ha nem az a vélaményed ami a kérdés feltevőjéé és ezt még hangoztatni is mered,akkor reszkess mert jönnek ellened,s majd elláják a bajod. Megtalálnak,mert van rá pénzük.ÉÉÉÉÉ érdekes: akkor meg miért sírnak. Hát ha még erre is futja.... Nem jó lenne az ilyennel egy tálból cseresznyézni.Ezeknek a jó se jó.

Na mindegy...nem lehet rajtuk segíteni.

2014. okt. 13. 02:53
 65/67 anonim ***** válasza:
IP címed alapján könnyen megtalálható vagy, ha közöd van az internet előfizetéshez. Nem kell hozzá semmi pénz, ha ért hozzá valaki. Én úgy csinálnám, hogy kicsalnék tőled egy emailt, és abban máris ott az IP. De, ha nem volt olyan hozzászólásod, ami törvénysértő, vagy kisebbséget sértő, akkor úgysem tudnak beperelni. Márpedig én úgy láttam, hogy legális módon akarnak eljárni, vagyis legális lépésekkel voltál megfenyegetve. Nem kell beszarni.
2014. okt. 13. 12:38
 66/67 anonim ***** válasza:

" Hogy a szólásszabadság is fontos"

Fontos, de ki mondta hogy nem az?? Jelenleg ma Magyarországon szólásszabadság van.

2014. okt. 13. 14:56
 67/67 anonim ***** válasza:

Nem tudom ki vagy. Gyanítom nem a kérdező.Az sértett nagyon,láthatod: #39/65 10-09 10:06

A fenyegetés: # 45/65 tegnapelőtt 16:44

Jó lenne ha nem foglalkoznál ezzel,mivel nem te tetted a jelzett dolgokat.Ez csak hármónkra tartozik. Az alpári cselekvőre énrám és Istenre. Isten mondta: "Enyém a bosszú, ÉN megfizetek."

2014. okt. 13. 15:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!