Hogyan értessem meg a párommal, hogy a Fidesz nem az ország és az emberek javára cselekszik, hanem csak saját zsebükre?
"tegnap láttam, hogy már van olyan kérdés, ahol a kérdésfeltevő kikötötte, hogy Bíró Miklós ne válaszoljon."
"Bíró Miklós: itt, a neten még van szólásszabadság. Szerinted mindenhol van?"
Éppen most olvasom, hogy itt a neten mégsincs.
#62-nek:
Én úgy vettem ki, ahogy visszaolvasom, hogy a széles rétegek számára itt a neten biztosítva van a szólásszabadság. Egy elenyésző kisebbség (Bíró Miklós) számára nincs biztosítva. Ez csak járulékos veszteség, aminek persze nem szabadna megtörténnie, de enélkül nem lehetne helyrehozni a 2010 előtti 8 év rombolását. :)))
Jéééé még hogy én nem válaszolhatok.... Szóval,ide csak a bólogatójánosok írhatnak. Meg még troll is vagyok Szerintem amit rólam írt az mind rá vonatkozik.
Emberek jó lesz vigyázni,mert itt az "elvtársak" taktikája az,hogy addig mondom a hazugságokat amig majd igazságnak fogadják el.
Jól látható az embertelenségük: Már arra vetemedtek,hogy kisgyereket is bevonnak önző érdekük megvalósitásába.
A magam részéről biztos vagyok abban: ha most egy hirtelen változással egy általuk szeretett korm. jönne,de az elsősorban az elesetteket segítené a- vörös iszap sújtottjai,bankok embertelenségei és aki nem hazudik tudja mi még - őket későbbre hagyná,épp úgy pocskondiáznák azt a szeretett kormányukat,mint ezt a mostanit.
Másként: Ha nem az a vélaményed ami a kérdés feltevőjéé és ezt még hangoztatni is mered,akkor reszkess mert jönnek ellened,s majd elláják a bajod. Megtalálnak,mert van rá pénzük.ÉÉÉÉÉ érdekes: akkor meg miért sírnak. Hát ha még erre is futja.... Nem jó lenne az ilyennel egy tálból cseresznyézni.Ezeknek a jó se jó.
Na mindegy...nem lehet rajtuk segíteni.
" Hogy a szólásszabadság is fontos"
Fontos, de ki mondta hogy nem az?? Jelenleg ma Magyarországon szólásszabadság van.
Nem tudom ki vagy. Gyanítom nem a kérdező.Az sértett nagyon,láthatod: #39/65 10-09 10:06
A fenyegetés: # 45/65 tegnapelőtt 16:44
Jó lenne ha nem foglalkoznál ezzel,mivel nem te tetted a jelzett dolgokat.Ez csak hármónkra tartozik. Az alpári cselekvőre énrám és Istenre. Isten mondta: "Enyém a bosszú, ÉN megfizetek."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!