Hogyan értessem meg a párommal, hogy a Fidesz nem az ország és az emberek javára cselekszik, hanem csak saját zsebükre?
" Mondjuk az vicces, hogy gyakorlatilag visszajött az egypártrendszer. :)"
Azért ez nem ugyanaz. ;-)
Jelenleg könnyedén nyerhetne bármi más párt is, csak a többség nem azt akarja.
Láthatóan majd megpukkadnak az impotens tehetetlenségükben! :D
Van nekik most már elég bajuk, csináltak maguknak az elmúlt tizenkét év alatt. Addig ássák a saját sírjukat, amíg be nem teljesedik gyurcsányék "ásdelmagad" átka csak éppen fordítva, visszaüt rájuk. Ugye emlékszünk, amikor 2010ben a parlamentben fogadkozott gyurcsány, a baloldal mostani titkos vezére, aki a háttérből csak azt engedi érvényesülni, akit ő akar, a többieket lesöpri.
Ezért züllik és tombol most a baloldal, mert itt a lehetőségek vége a részükre. Ez a bajuk, tudjuk mi volt ismerjük a dolgaikat.
A FIDESZ-KDNP választási győzelmét követően, még 2010ben Gyurcsány eltorzult arccal és fuldokló hanggal fenyegette meg Orbánt, hogy megkeseríti az életét és megátkoztatja vele azt a pillanatot, amikor miniszterelnök lesz.
Meglehet, hogy életében először nem hazudott, mert évek óta mást sem tesznek baloldalon, mint a kormányt és miniszterelnökét szidalmazzák, mikroszkóppal keresgetik a kákán a csomót, hétmérföldes csizmában járják az országot, hogy megmagyarázzák lopott, megkopott és mocskos bizonyítványukat, a nagyfokú amnéziában szenvedő (lelkesen tapsikáló) megfogyatkozott számú, tehetetlenül prüszkölő és krákogó, impotens dühében szitkozódó híveinek.
Rodolfóhoz hasonlóan, elterelik az emberek figyelmét, szitkozódással vádaskodással, rikácsolással és fennhéjázó magabiztossággal, hogy feledtessék a nyolc éven át tartó ámokfutásukat, hazugságaikat, szabad rablásaikat, adósságunk megtízszerezését és kádereik tömeges lebukását. Csak így tovább kedves elvtársak! Szitkozódni azt lehet, ezzel mindenki csak önmagát minősíti, a saját sírját ássa jobb lehetőség hiányában.
Gyanítottam,és reméltem,hogy lesz majd aki reagál helyettem. Ezért nem reagáltam másképp. Köszönöm Istennek és neked,hogy nem tévedtem
ez egyszerre minősíti mindnyájukat
Még egyszer köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!