Tényleg vége az MSZP-nek?
Figyelt kérdés
Eljutott hozzám a Jobbik facebook-os bejegyzése, miszerint a 2009-es EP választáson az SZDSZ omlott össze, most pedig az MSZP. De több jobbos ismerős is már temeti az MSZP-ét, és azt latolgatják, ki fogja széthordani, elsikkasztani a pártvagyont. Én se gondolom, hogy túl jól állna a párt, de abban azért nem vagyok biztos, hogy esélyük sincs.2014. máj. 27. 18:02
1/10 anonim válasza:
Bár úgy volna, de szerintem még nincs vége.
2/10 anonim válasza:
Sajnos az MSZP-SZDSZ nem vész el, csak átalakul.
Eltemetjük őket, de kikelnek a sírból, csak más néven, más szólamokkal, de ugyanazzal az ideológiával, ugyanazokkal az emberekkel
3/10 anonim válasza:
A régi pártok szétesnek, de a régi arcok nem mindig tűnnek el. A régi szavazóik meg még úgy se!
Paradox amúgy, hogy Gyurcsány miatt kezdett hanyatlani az MSzP, eree otthagyja őket, és majdnem megelőzi...
4/10 Hengerelőhereverem válasza:
Sajnos a másodiknak igaza van, de minden párt akik "kiesik a játszmából" így tolja...
5/10 anonim válasza:
Baj lenne, ha szétesne és nem lenn baloldali párt. Nagy valószínűséggel átalakul, új, hitelesebb arcokkal.
Csak a Fidesz és a Jobbik szeretné eltemetni a baloldalt.
6/10 anonim válasza:
Én nem temetném.Kiállítanám őket a szoborparkba a hasonszőrűek közé. :)
7/10 A kérdező kommentje:
Én se gondolnám, hogy az MSZP-vel együtt egyúttal a hazai baloldalnak is egyszer s mindenkorra vége lesz. Talán Gyurcsány visszaveheti a kezdeményezést, vagy ha fel is számolódik az MSZP és esetleg vele együtt a többi formáció is, ez megnyithatja az utat egy új szerveződés előtt. Mert hát olyan országot még nem láttam, ahol csak úgy magától nincs baloldal.
2014. máj. 27. 19:52
8/10 anonim válasza:
Mesterházy Tutti bukik. De szerintem ugy fog elsikkadnk mint az ME
9/10 anonim válasza:
A pártok neveit változtatják,mint a kaméleon, ha már lejáratták az SZDSZ-t alapítanak új névvel LMP-t meg DK-t, MSZP helyett most DK, LMP, meg bajnai párt van, de az emberek ugyíanazok. Most Mesterházi picit háttérbeszorúl, azaz nem fog nyílvánosság előtt nyilatkozni, de a háttérben mozgatja a szálakat ugyanúgy
10/10 anonim válasza:
Első pillanatban örülte,,hogy eza párt megmurdel,de aztán beugrott: az emberek megmaradnak és azok nem változnak. Így nagy nyereség nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!