Magyarország valóban jobban teljesít, vagy agymosásban van részünk?
Kecskepásztorból is csak a Balkánon van nagyobb mennyiségre szükség. Oktatásunk színvonala viszont annyira alacsony, hogy a kikerülők csak erre valóak. De sokszor erre sem.
Megoldásképpen országunk jelen, múlt és valószínűleg jövőbeli vezérei is azt az utat választják és választották, hogy az országot süllyesztik inkább a balkáni kecskelegelő szintjére.
jobban teljesít hát :) egy vicc az egész ...
1, ugye közmunka-alapú statisztika-kozmetikázás
2, a külföldre menekült munkavállalókat is a saját sikerüknek tudják be és ez is megy a szép statisztikába
3, a lecsúszott, munkaképtelen rétegek ellehetetlenítése (az egykori rokkantsági nyugdíjasok kipaterolása szintén statisztika-kozmetikai okokból)
4, a reálérték folyamatosan csökken ...
egyszerűen mi kell még? egyáltalán van olyan, aki ezt a kérdést komolyan felteszi? már körberöhögnek minket az egész világon, de sebaj, állítólag Viktor most majd azt is megmutatja, hogy "a lecsúszott Unió" hogyan lábaljon ki a válságból, és hogyan kövesse példánkat. Agyrém ez emberek ... de komolyan.
Igazából egyetlen területet se tudnék említeni, ami fejlődött volna. Na persze nem a Viktor-statisztikákat alapul véve, hanem egyszerűen a realitást.
Gondoltam, hogy darázsfészekbe nyúlok a kérdésemmel, de azt nem hittem, hogy ekkorába...
Amúgy úgy érzem, hogy tiszta képet látok, de kíváncsi voltam más véleményre, mint az M1 szolgáltatása.
Ja...nekem is van véleményem, de nem akarom valamiért(!) leírni.
Sikkasztásban, munkanélküliségben, gerinc nélküli hazudozásban jobban teljesít ez így van, még világelsők is lehetünk akár.
Attól hogy egy nagy kupac szart befújnak tejszínhabbal és cseresznyét raknak a tetejébe, még egy nagy kupac szar marad.
Igy van, kedves kérdező: darázsfészekbe nyúltál.
Úgy hogy óvva intelek attól, hogy legközelebb ilyen tipusú kérdést tegyél fel, mert csak konfliktust és vitát erededményez, hiszen a kérdésed provokativ.
Mindenki különböző helyzetből és szögből szemléli és éli át az eseményeket, igy a végsőkig meg vannak győződve arról, hogy nekik van igazuk, és a másik egy elmebeteg skizofrén hülye.
"Mindenki különböző helyzetből és szögből szemléli és éli át az eseményeket, igy a végsőkig meg vannak győződve arról, hogy nekik van igazuk, és a másik egy elmebeteg skizofrén hülye."
Szerintem neked sem feladatod még tovább szítani a kedélyeket.
Tisztelt 25-ös válaszoló!
Nos...én pártállásától függetlenül senkit sem degradáltam le, és nem szítom a kedélyeket.
Nem érdekel a politika, nagyon csömöröm van tőle, mert mi választók csak droidok vagyunk.
4 évente 3 hónapig van ránk szükség és utána csak az ujjal mutogatás megy.
Egyébként, ha ezt a kérdést 5 éve tettem volna fel, akkor is így reagáltad volna le??
Hozzáteszem itt születtem, itt élek, nem akarok innen elmenni, párt és pártállásfüggetlen vagyok, de Magyar Állampolgár.
"Én pedig mindenki számára ÖNköltségessé tenném a teljes felsőoktatást, legalább 10 évre, amíg a túlképzések és az általában fölösleges képzések kipörögnének, kivételt ez alól nálam az orvos- és a keményebb mérnökképzés jelentene, minthogy magasan ez a kettő az, ahol nincsen túlképzés. Mindenütt másutt "feleslegbe termeljük" az értelmiséget."
ha te ezt így látod, akkor tényleg nagy a gáz itt. viszont tagadhatatlan, ehte magyar agyi szint :(
Ha akár mindenki értelmiségi lenne, az se lehetne felesleges, másrészt még felesleges diplomáról se hallottam. Az más kérdés, hogy sajnos borzalmas értelmi szintű emberek is kijátsszák maguknak a diplomát sok területen, de nehogy azt hidd, hogy ez alól pont az orvosi kivétel ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!