Magyarország valóban jobban teljesít?
érezhetően nem.
aki szerint igen, az vagy fideszes érdekkörben él, vagy gazdag, vagy abba a 10%ba tartozik aki nem járt rosszabbul/eléggé agymosott.
az emberek 60%a kormányváltást akar, mert rosszabbul élnek.
Számomra ez a kormány jobban teljesít mint az előző baloldali kormányok.
A szociknak mindig is én voltam a fejőstehén. Bejelentett állás átlag feletti fizetés. Az adómból támogatták a rászoruló kisebbséget mint a güzü. És így volt igazságos - szerintük. Szerintem meg nem. Most kezdenek helyére kerülni a dolgok.
Sosem bocsátom meg a szociknak, hogy hosszú éveken keresztül elvették a fizetésem jó részének az 54 %-át.
Ha rajtam is múlik, ezek nem lesznek még egyszer kormányon, bármit is csinál a fidesz.
Ha csak 10 % járt volna jobban, akkor a baloldal toronymagasan vezetne a közvélemény kutatásokban.
Már az ATV-n az Olga is elismeri, hogy a baloldal vesztésre áll. Ma Bajnaival azon tanakodtak, hogy vajon miért lehet ez így. Miért nem hiszik el az emberek, hogy amit Gordon akar az jó lesz nekik ?
Blamázásban igen :D
De nem baj,a puszta Putyinja itt van nekünk!
U.I:A poén az lett volna,ha feljelenti őt Putyin szem.adattal való visszaélésért :D
6/
Pedig a demokrácia alapja, hogy a gazdagabb többet fizet. Tőlünk nyugatabbra így van, mondjuk ott tartanak is valahol.
Egyetértek 00:28-cal.
01:11: Már ezerszer elmondta mindenki, hogy ha valaki munkavállalóként jól keres, az még nem gazdag. Viszont többet fizet most is adóba, a jövedelmének ugyanannyi %-át.
Ha gazdagot keresel, akkor a vállalkozóknál érdeklődj, őket nézd meg, hogy a jövedelmük hány %-át adózzák le.
És nyugaton se veszik el a munkavállalók jövedelme jóval több, mint felét a munkavállalóknak. Korábban tőlünk viszont elvették, és pont abban az időszakban került majdnem csődbe az ország, szóval már rég bebizonyosodott, hogy nem működik az elméleted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!