Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ahogyan szavaztál, úgy bánjana...

Ahogyan szavaztál, úgy bánjanak veled?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=o16QwTdMUdo

Szerinted helyes vagy bölcs dolog volt ezt Orbánnak helyeselnie? (...vállveregetés, széles vigyor...)

...szerinted is ezzel szó mi szó azt mondták..féljen aki nem fidesz szavazó...És erre az emberek tapsolnak...FÉLELMETES...

2014. ápr. 30. 17:38
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
2014. máj. 7. 19:49
 12/29 anonim ***** válasza:
0%

Ha bemész a Fradi béközépbe és és fennhangon drukkolsz az Újpestnek ,közbe mocskolod blamálod a Fradit,mit gondolsz hogyan fognak bánni veled?

De ha már a béközépbe kaptál jegyet és ülsz a seggeden és kulturáltan nézed a meccset a francot se fogja érdekelni ki neked a szimpatikus.

Ergo: ha valaki fenhangon utálkozik és kelti a feszültséget bármilyen irányba ne csodálkozzon ha a másik oldal számára nem lesz túl rokonszenves.

Például ilyen minden alapot nélkülöző rosszindulatról tanúskodó hibás következtetésekkel:

"Szerinted helyes vagy bölcs dolog volt ezt Orbánnak helyeselnie? (...vállveregetés, széles vigyor...)"

Vagy szerinted az lett volna a helyes ha o.Viktor ott helyben leszidja az öreg csepürágót és ahelyett ,hogy kezetfogjon vele lerudossa a pódiumról?Mert szimpatizál a pártjával aminek a valásztási kampányán iparkodnak.

2014. máj. 19. 08:13
 13/29 A kérdező kommentje:
értem én, szóval kb így hangzik amit mondasz.: "ha kussolsz nem bántunk" ... értem...
2014. máj. 19. 13:06
 14/29 A kérdező kommentje:

u.i.

Figyelj, ha fenyegetően nézek és fenyegető szavakat mondok egy utcán sétáló tisztességes embert, szerintem akármilyen jó barátok is lehetnénk, el kell határolódnod attól amit tettem, mert ezen nincs mit elismerned ha egy csapatban vagyunk sem, hacsak az a csapat nem senkiházi vandálokból áll, mert akkor azt tettük amire a csapat hivatott

2014. máj. 19. 13:10
 15/29 anonim ***** válasza:
0%

Mindennek van következménye.Ha az indulatos utálkozásod miatt megbántódnak mások, legalább ne tégy úgy mintha meg lennél ezen lepődve.

Semmi okuk a félelemre azoknak akik nyíltan vállalják pártszimpátiájukat. .

Ám akik hazudoznak, csúszatásokkal ferdítik el a tényeket,alaptalanul rágalmaznak , gyűlöletet keltenek, mocskolódnak és lejáratnak azoknak ,viselniük kell tetteik következményeit.

Ennyi.Ilyen egyszerű.

Semmi szükség az egymásra kombinált feltételezéseidre alapozott tévutas következtetéseidre.

2014. máj. 19. 15:51
 16/29 A kérdező kommentje:
ahha, szóval ha én tüntetek a fidesz ellen és a nyugdíjas bácsi leköp, akkor ez azt jelenti hogy nincs gond, nincs ok félni...
2014. máj. 19. 17:29
 17/29 A kérdező kommentje:
egyébként ezek nem feltételezések, és legfőképp nem csak én gondolom így...
2014. máj. 19. 17:31
 18/29 anonim ***** válasza:
Talán azért érted félre a kijelentést,mert úgy is akarod.
2014. máj. 20. 19:38
 19/29 anonim ***** válasza:

"ahha, szóval ha én tüntetek a fidesz ellen és a nyugdíjas bácsi leköp, akkor ez azt jelenti hogy nincs gond, nincs ok félni..."

Örülj ,hogy ennyivel megúsztad.

Az utálkozást ,viszontutálattal honorálják .

Ha mocskolsz másokat ha megsértesz embereket ha fenhangon gyűlölködsz tüntetsz teljesen normális, hogy azok részéről akiket bántasz retorziókra számíthatsz.

Vagy számodra az jelenti a demokráciát és szabadságot, hogy te bárkiket megsérthetsz, rágalmazhatsz,bárkire bármit összekombinálhaszt,kitalálhatsz és azok el kell hogy tűrjék neked?

Azt szeretnéd ,hogy akik ellen gácsoskodsz és aljaskodsz ne vegyenek tudomást rólad és még vágjanak jó pofát is a tevékenységedhez?

2014. máj. 20. 20:27
 20/29 A kérdező kommentje:

el vagy te tévedve, ha azt hiszed az az utálkozás, ha kifejezem egy párttal való egyet nem értésemet.

Arról nem is beszélve hogy a "viszontlátásozás" sem lehet kisebb bűn mint az utálkozás, szóval más szemében a szálkát dolog ez szerintem.

Arról nem is beszélve, mikor a fideszes bagázs kiment az utcára, aztán a szélsőségeseik gyújtogattak az bizony be lett söpörve a szőnyeg alá, mert azok fidesz pártiak, azok nem utálkoztak, bezzeg a Gyurcsány pártiak...

Plusz van tán valami szabadságjog is, ha a fideszes kimehet úgymond utálkozni akkor én miért nem a fidesz ellen a saját gyűlésünkön, nyilván a fidesz sem hívott baloldaliakat, akkor ő maga minek megy a baloldali rendezvényre köpködni? ezzel épp ő maga sért meg a szabadságjogom gyakorlásában, mármint szabadságjog lenne ha a fidesz nem a diktatórikus állam felé evezne szélsebesen...

Szó mi szó, a fideszes kimegy az utcára és Gyúrcsányozik és az nem gond, nehogy már az legyen a gond hogy én kimegyek és igen is elmondom a véleményem hogy a fidesz és az orbán, a viktor az bizony viktátor... mert ha ez gyűlölködés, akkor bizony az egész ország gyűlölködik ki ennek ki annak az oldalán!

2014. máj. 21. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!