Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ahogyan szavaztál, úgy bánjana...

Ahogyan szavaztál, úgy bánjanak veled?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=o16QwTdMUdo

Szerinted helyes vagy bölcs dolog volt ezt Orbánnak helyeselnie? (...vállveregetés, széles vigyor...)

...szerinted is ezzel szó mi szó azt mondták..féljen aki nem fidesz szavazó...És erre az emberek tapsolnak...FÉLELMETES...

2014. ápr. 30. 17:38
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
56%

Én a Jobbikra szavaztam, és szeretném ha megilletnének azok a jogok, amit a Jobbik tett volna értünk (ha nyer). Vagyis, ahogy szavaztam, úgy bánjanak velem!

-EU-s átlag fizetés (ezzel a gondjaink 80%-a meg is lett volna oldva)

-Devizahitel újraszámlálása, felvételi árfolyamon. (8 éve fizetem, már régen ki van fizetve a 6 millás kölcsön, ehelyett mi van? MÉG 18 MILLA VAN HÁTRA!- és napról-napra emelkedik.

-2 gyerek után is járjon valami, mert az emberek általában nem 3-as ikrekkel indítanak! (2 gyerek után havi 20ezer ft, 3 gyerek után nem tudom pontosan, de évi MILLIÓS tételben lehet számolni!

-Ingyenes fogászat, fogpótlással! (erre sajnos nem telik a fizetésemből, de talán ha 80-100évig spórolnék...esetleg!)

...és még egy csomó jogot akarok, mert ÉN ÍGY SZAVAZTAM!

Ti meg fizessétek a rezsicsökkentést, és a stadionokat!

2014. ápr. 30. 18:18
 2/29 lindmayer ***** válasza:
17%

végignézted?

mert azért a megbocsájtásról is szó esett

ez egy irodalmi mű, aminek hibás csak egy sorát kiragadni(hiába ismételgeti többször is)

2014. ápr. 30. 20:02
 3/29 anonim ***** válasza:
68%

Miből adna a Jobbik pl. Eu-s átlagfizetést és ingyenes fogpótlást? Ezek csak üres szavaknak tűnnek a részletek hiányában. Tényleg érdekel, nem gonoszkodni akarok.

Orbán meg egy fanatikus, hatalommániás, kizsákmányoló törpe. Tőle nem is vártam mást.

2014. ápr. 30. 20:07
 4/29 anonim ***** válasza:
29%
Gondolom kedves előttem szóló, nem olvastad el a jobbik programját. Ott minden le van írva, hogy esetleg miből. Mert az országban van pénz, csak valami ok miatt rosszul van elosztva.
2014. máj. 1. 07:41
 5/29 anonim ***** válasza:

Hogyne, én a kétfarkú kutyapártra szavaztam, úgyhogy kérem az örök életemet, meg az ingyen sörömet!

A szavazás lényege pont az, hogy valamilyen dolgot nem lehet egyénekre leosztani, ezért azt az opciót választják, amit a legtöbben akarnak, így elérve azt, hogy a lehető legtöbb embernek jó legyen.

Persze el lehetne érni, hogy kevésbé az épp megválasztott politikai erő döntsön a sorsodról, például az állam hatalmának visszavágásával.

2014. máj. 3. 18:51
 6/29 A kérdező kommentje:
# 2 és te végignézted, a címhez hasonló mondatokkal és célzásokkal van tele, majd egyszer megemlítik a megbocsátást, hurrá...
2014. máj. 4. 11:42
 7/29 anonim ***** válasza:
55%
Undorító. Rákosi korszak 2.0
2014. máj. 4. 19:07
 8/29 anonim ***** válasza:
78%
Nem vagyok az a kárörvendő és szitkozódó fajta, de aki a fideszre szavazott, kapja is meg amit érdemel. Remélem a cigányok rászállnak minimum.
2014. máj. 7. 07:04
 9/29 anonim ***** válasza:
Nem egészen értem a felháborodást,hiszen a szavazás TITKOS.
2014. máj. 7. 19:13
 10/29 A kérdező kommentje:
tegyük hozzá, ELMÉLETILEG Titkos
2014. máj. 7. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!