Ahogyan szavaztál, úgy bánjanak veled?
https://www.youtube.com/watch?v=o16QwTdMUdo
Szerinted helyes vagy bölcs dolog volt ezt Orbánnak helyeselnie? (...vállveregetés, széles vigyor...)
...szerinted is ezzel szó mi szó azt mondták..féljen aki nem fidesz szavazó...És erre az emberek tapsolnak...FÉLELMETES...
Én a Jobbikra szavaztam, és szeretném ha megilletnének azok a jogok, amit a Jobbik tett volna értünk (ha nyer). Vagyis, ahogy szavaztam, úgy bánjanak velem!
-EU-s átlag fizetés (ezzel a gondjaink 80%-a meg is lett volna oldva)
-Devizahitel újraszámlálása, felvételi árfolyamon. (8 éve fizetem, már régen ki van fizetve a 6 millás kölcsön, ehelyett mi van? MÉG 18 MILLA VAN HÁTRA!- és napról-napra emelkedik.
-2 gyerek után is járjon valami, mert az emberek általában nem 3-as ikrekkel indítanak! (2 gyerek után havi 20ezer ft, 3 gyerek után nem tudom pontosan, de évi MILLIÓS tételben lehet számolni!
-Ingyenes fogászat, fogpótlással! (erre sajnos nem telik a fizetésemből, de talán ha 80-100évig spórolnék...esetleg!)
...és még egy csomó jogot akarok, mert ÉN ÍGY SZAVAZTAM!
Ti meg fizessétek a rezsicsökkentést, és a stadionokat!
végignézted?
mert azért a megbocsájtásról is szó esett
ez egy irodalmi mű, aminek hibás csak egy sorát kiragadni(hiába ismételgeti többször is)
Miből adna a Jobbik pl. Eu-s átlagfizetést és ingyenes fogpótlást? Ezek csak üres szavaknak tűnnek a részletek hiányában. Tényleg érdekel, nem gonoszkodni akarok.
Orbán meg egy fanatikus, hatalommániás, kizsákmányoló törpe. Tőle nem is vártam mást.
Hogyne, én a kétfarkú kutyapártra szavaztam, úgyhogy kérem az örök életemet, meg az ingyen sörömet!
A szavazás lényege pont az, hogy valamilyen dolgot nem lehet egyénekre leosztani, ezért azt az opciót választják, amit a legtöbben akarnak, így elérve azt, hogy a lehető legtöbb embernek jó legyen.
Persze el lehetne érni, hogy kevésbé az épp megválasztott politikai erő döntsön a sorsodról, például az állam hatalmának visszavágásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!