Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ha vidéken élsz és az LMP-re...

Ha vidéken élsz és az LMP-re szavaztál, miért tetted?

Figyelt kérdés
Azért érdekel a válasz, mert kíváncsi vagyok, hogy ez a szervezetileg is nagyon erősen Budapest-központú párt, ami nagyrészt "modern", és kevésbé konkrét témákkal kampányolt, mivel tudta mégis megnyerni egy vidéki ember szimpátiáját? Előre is köszönöm!
2014. ápr. 13. 13:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Ők voltak az egyedüliek, akik megpróbáltak tenni valamit (Ángyánon kívül) a kormány földmutyijai kapcsán. Nálunk is két család kapott szinte mindent.
2014. ápr. 13. 13:58
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
Engem azzal, hogy modern gondolkodású fiatal párt. Magam is ide sorolom. Fiatal vagyok és diplomás. Nem látok nagy világnézeti különbséget egy budapesti fiatal és magam között. Tetszik, hogy zöldek. Sokszor felháborít, hogyan szennyezik a környezetet az itt élő idősebb emberek, akik az előző rendszerben szocializálódtak, amikor nem volt fontos a természet tisztelete. Égetik a gumit, a szemetet csak hogy "tiszta" legyen a porta. Nem érdekli őket, hogy mennyi műtrágyát szórnak ki, csak a termés szép legyen. Az ivóvízbe beszivárgott nitritek és nitrátok már kevésbé fontosak. A sort még reggelig lehetne sorolni. Nekem fontosabb, hogy megőrizzük a földet a gyerekeinknek, minthogy kiaknázzuk a nagyobb haszon reményében. Ezek az emberek általában a Fideszre vagy MSZP-re szavaznak, illetve ölre menő vitát folytatnak, hogy melyik párt áll több gazemberből. Én váltani akarok és elegem van már, hogy mindig a kisebb rosszra kell szavazni, ahelyett, hogy végre a jövővel foglalkoznánk már végre.
2014. ápr. 13. 14:06
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Miskolci egyetemista társaság vagyunk. Én és a barátaim, fiúk lányok vegyesen mindannyian az LMP-re szavaztunk. Általában közös jellemző, hogy van vállalkozó a családban és érdekeli az embereket a közgazdaság. Fidesz -t gondolom magyarázni sem kell , hogy miért nem választottuk. A Jobbik gazdasági programja kőkommunista totális beavatkozással nem lehet fejlődni. A Baloldal széttagolt és korrupt. Maradt egy párt amelyik igazi nyugati gondolkodású , fiatalos és elveiért kiálló. A Schiffer-Kálmán Olga vita után azt hiszem minden LMP szavazóból előjött , hogy jól döntött.
2014. ápr. 13. 14:14
 4/11 anonim ***** válasza:
95%

Mert attól, hogy vidéki vagyok, még nem vagyok csőlátású bunkó, ugyanúgy van felénk internet például.

Egyébként azért szavaztam rájuk, mert

1) Nem akartam FIDESZ 2/3-ot

2) Nem volt más normális alternatíva

2014. ápr. 13. 14:45
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Modern, nem szélsőséges, nem volt szoci és fideszesekből áll, nem kisz titkárokból, programjuk is tetszett és ha nem írtam volna még le akkor az h modernek és nem ilyen 40 éve lemaradt gondolkodású párt. +Schiffer értelmes ember. Így csak ez az alternatíva maradt nekem, vidékről.
2014. ápr. 13. 15:00
 6/11 A kérdező kommentje:
Kedves negyedik, ne érts félre. Nem nézem le a vidékieket, csak a 2010-es és a mostani eredmények alapján is Budapesten van a szavazóik többsége, ha tehát vidéken rájuk szavaztál, valószínűleg szembementél az uralkodó véleménnyel, azaz viszonylag elkötelezett vagy. Ez érdekelt, miért.
2014. ápr. 13. 15:39
 7/11 anonim ***** válasza:
Mi van, itt járt a lepontozó-hurrikán? Ez melyik agyas jobbikos volt?
2014. ápr. 13. 16:13
 8/11 Stolz ***** válasza:
94%

1.) Nem szerettem volna, hogy a Fidesznek újra 2/3-a legyen.

2.) Az LMP volt az egyetlen párt, amelynek a programjában nem szerepelt semmiféle ígérgetés a nyugdíjasok számára :)

2014. ápr. 13. 16:56
 9/11 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon időszerű már, hogy a természeti környezet kizsarolása , pusztítása abba maradjon. Ezt egyedül az LMP találta fontosnak, akire szavazni is lehetett. És azt hiszem, ha kifejlődik egy környezettudatos generáció, az a közélet tisztaságára is jó hatással lesz. Nem?
2014. ápr. 13. 17:58
 10/11 anonim ***** válasza:
44%
Én egy tanyán élek, de el se mentem szavazni, mert amikor volt a szavazás az nap nem ment busz, mert az itt csak hétköznapokon jár, az autót meg ezért a felhozatalért beindítani sem érdemes.
2014. ápr. 13. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!