Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az IMF hitelt miből fizetjük...

Az IMF hitelt miből fizetjük vissza?

Figyelt kérdés
2010-ben az utolsó negyedévben 170 milliárdot,2011-ben 1150 milliárdot,2012-ben 900 milliárdot ,2013-ban 50 milliárdot kellene az országnak visszafizetnie,és természetesen az egyéb hiteleinket is fizetni kellene,évi kb,1200 milliárdot.De miből?Nyilvánvaló hogy az emberek brutális megszorítása nélkül ez nem fog menni,lehetséges hogy nálunk is csökkenteni fogják a nyugdíjakat és a közalkalmazottak bérét,mint Lettországban?Mi lesz itt?
2009. dec. 25. 08:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem az a baj, hogy az IMF is, hanem az a baj, hogy sok az adósság összességében, és most ilyen szempontból mindegy, hogy az részben az IMF-től származik, részben nem. Az meg már sajnos ebben a helyzetben nem sokat árnyalja képet, hogy az IMF-hitelnek egyébként kedvezőbb a kamata. És most légyszi, ne gyere azzal, hogy Amerikának még nagyobb az adóssága...
2009. dec. 25. 12:49
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
az elmúlt időszakban az államadósságunk éppen hogy csökkent, az ezelőtti években lényegesen nagyobb volt.
2009. dec. 25. 13:04
 13/18 anonim ***** válasza:
62%
Melyik elmúlt időszakban csökkent az adósságunk, és mennyivel? Mert én ezt sehol nem hallottam, meg nem vettem észre.
2009. dec. 25. 13:35
 14/18 anonim ***** válasza:
25%
a költségvetési hiány csökkent, nem az államadósság. Viszont abból az is következik, hogy kevesebb pénzt kell felvenni a működéshez, ezért idővel kevesebbet is kell majd visszafizetni.
2009. dec. 25. 21:35
 15/18 anonim ***** válasza:
16%

(Hála kedves MSZP-nek)

Én először elkoboznám az összes vagyonát annak aki ezt felvette...Persze ez csak csepp a tengerben...

1. nem fizetjük és azt a pénzt amit a fizetésre fordítunk azzal kifehérítjük a gazdaságot és hazahozatjuk az offshore cégekből a pénzt...

Majd miután beindul a gazdaság újra fizetni kezdjük vagy egyáltalán nem fizetjük vissza...Ez van attól, hogy a szocik így döntöttek az nem örök érvényű...

Hajrá Fidesz!!!

2009. dec. 26. 11:33
 16/18 anonim ***** válasza:
62%
Kedves 11.33! Miből gondolod, hogy a FIDESZ ezt másképp csinálja. Két hete hallottam Járai Zsigmondot, aki szerint nem járható út az államadósság újratárgyalása. Szerinte csak az lehet, hogy majd az ő irányításuk alatt 30-40 év alatt kinövekedjük. De ez szerintem megint egy kamu. Meg hát ha igaz is, mi lesz addig a 30-40 évig. Egyedül a Jobbik ígéri, hogy újratárgyalná az adósságállományt a hitelezőkkel.
2009. dec. 26. 13:28
 17/18 anonim ***** válasza:
64%
Elkobozzuk Fecóék összelopott vagyonát.
2009. dec. 26. 18:45
 18/18 anonim ***** válasza:
52%
Ki beszél visszafizetésről? Vissza kell azt egyáltalán fizetni? :) Minek? :)
2009. dec. 26. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!