Nagyon nem vagyok benne a politikába, de szeretnék jobban érteni hozzá. Kaphatnék egy kis segítséget?
Figyelt kérdés
Hány párt van? Melyik a bal és a jobbig? Nagyon nem vagyok képben és eddig egyáltalán nem érdekelt a politika, de elkezdtem rajta gondolkodni, hogy 2év és én is mehetek szavazni. Nem szavazhatok arra amire anyuék csak azért, mert ők is arra szavaznak, ha ezt tenném és mindenki ezt tenné később az orrunkon keresztül vezetnének és saját véleményem se lenne a dologról. Titeket mióta érdekel a politika és honnan tudjátok azokat amiket tudtok róla?:D2009. dec. 24. 23:27
21/21 anonim válasza:
"Na ne etess, hogy te ezt mindet elolvastad..."
Átlagos műveltségű ember havi 1-2 könyvet elolvas, tehát egy évben 20-30-at. Ha valakit érdekel a politika, akkor ezeket a bevezető könyveket hamar elolvassa. Értelmiségiek elolvasnak évente 50-100 komolyabb könyvet, de nem is őket állítom mércének, mert akkor nemcsak ilyen alap klasszikusokat soroltam volna fel.
Lehet persze, hogy te egy funkcionális analfabéta tapló vagy, aki utoljára az iskolai kötelező olvasmányok kivonatát olvasta el (azóta meg a zsurucinfót), de hidd el, nem te vagy a mérce.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!