Nagyon nem vagyok benne a politikába, de szeretnék jobban érteni hozzá. Kaphatnék egy kis segítséget?
Van még időd rá :D 18 évesen úgyis rájössz hogy mi a jó neked és mi nem :) A mostani EP választás volt számomra az első szavazás, 16 évesen engem sem érdekelt a politika.
18/F
Engem kb. 14 éves korom óta érdekel a politika. Most 33 vagyok. A történelmet mindig nagyon szerettem. Nagyon sok párt van, de reális esélye (a támogatottság miatt) csak kb. 4-nek (Fidesz, MSZP, Jobbik, MDF) van a Parlamentre kerülésre. Reménykedni persze mindig lehet, és kell is, mert rajtuk kívül is van élet.
Kampányolni nem akarok (a jobbosok úgyis megteszik ingyen és bérmentve). Szerintem olvasd el a pártok oldalait, a programjukat, figyeld a politikusok nyilatkozatait és döntsd el magad, hogy a szavak mögött tartalom és hitelesség is van-e.
gyakorikerdeseken egy a lényeg, egy párt van és az a jobbik, aki mást mond, vagy másra szavaz az hazaáruló:)
Egyébként, ennél azért árnyaltabb a kép:) A bal oldalinak mondott párton nem mindig bal oldali programmal állnak elő és a jobb oldali pártok nem mindig jobb oldali programmal, de nálunk ez van, ezt kell szeretni.
Ha bővebben is érdekel, akkor ajánlom: [link]
A válasz megírásának időpontja: ma 07:13
Miért az atv, nem? Voltál a weblapjukon? Minden második szó az, hogy "náci".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!