Milyen párttagnak lenni?
Ha nincsenek politikai ambícióid akkor felesleges.
Ha aktivista vagy akkor csurran-cseppen némi lehetőség amit vagy tudsz hasznosítani vagy sem.
"Milyen párttagnak lenni?"
100-ból 1 tud megélni belőle. Ha Novák Előd vagy, és benyaltad magad jó mélyre, el tudsz tartani belőle egy családot, még valagostoba / végzettség nélküli emberként is.
Ha Gipsz Jakab vagy, 100-adik semmirekellő jobbikos, akkor mellette meg kell tartani az autófényező szakmát, mert önmagában a párttagság nem viszi el a családot.
A fenti példa bármely másik párt szerkezetébe szabadon behelyettesíthető.
Tuti!!!!! Most jo lenni katonának
Mert Viktornak verbuválnak
........
ma 08:59
Ott is ugyanazok a fehérgalléros bűnözők dőzsölnek, mint az MSZP-összefogásban, LMP-ban, Jobbikban.
Sehol sem jó politikusnak lenni, ha erre a pályára lépsz mindenképpen hátbaszúrod az egyszerű honfitársaidat. Jó dolog más vérét, verejtékét inni? Van aki megalkuszik, nekem pl. kifordulna a gyomrom saját magamtól, ha valaha is politikus lennék.
ma 09:47
Olyan, hogy "fokozat" nincs. Rendfokozat van.
"fant808
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 11:47
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Zsidó származású magyarországon élő ember kérhet menedékjogot, hogy az USA-bak öltözhessen?
"ma 11:32 Hagyd itt akkor. Takarodj. Nem hiányzol ide. Ne zabáld a kenyerünket."
Az üzenet szövege: hülye gyökér dugd fel a seggedbe a szaros hízlaló egészségtelen kenyeredet ami tele van szénhidrátokkal"
Ez nyilván a kérdezőtől jött. Értelmi színvonala alapján nemhogy az USA közelébe, de innen, Mo.-ról kiengedni sem fogják soha.
ma 11:49
Véletlen rossz helyre ment, kértik törölni....
"Véletlen rossz helyre ment, kértik törölni...."
akkor irhatom, hogy analfabeta naci? :)
Engem nácizol le? Olvasd már el az idézett szöveget, meg a válaszomat!
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__5593..
Itt van amúgy a kérdés, ami alá írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!