Szükségünk van egyáltalán a stadionokra, nem inkább az ország fejlesztését, munkahelyteremtést stb. kellene pénzelni ahogy a választási ígéret szólt?
20as vagyok:)
ha olyan sok az elégedetlen aki nem él álomvilágban mint én akkor azok miért nem mentek el szavazni az MSZP-re/Jobbikra/LMP-re? A foglalkoztatottság nőtt, ellentétben az előző választási ciklusokkal. Ez tény. Sok ember áll szarul? Igen ez is tény de nem lehet csodára várni, 2002-2010 után szerintem most indultak meg jó/jobb irányba a dolgok és ezt elég sokan látják még így a választási eredményeket elnézve.
A politikusok a népszerűségükből élnek meg, nem azt írtam, hogy mindegyik jót akar tenni vagy érdeklik az emberek sorsa hanem azt ha továbbra is képviselő akar maradni akkor "kénytelen" javítani a pórnép helyzetén is, hogy szavazzák meg megint. (ilyen a rezsicsökkentés, minimálbér emelés vagy a nyugdíjemelés is, és lehet, hogy álságos de aki emiatt jobban él egy kicsit az leszarja, hogy ezt szívjóságból kapta vagy csak érdekből)
# 21/
Gyurcsány havi 1 forintért dolgozott mikor miniszterelnök volt.
Bajnai pedig közgazdász (azaz hozzáértő) és ő is 1Ft/hófizetésért dolgozott
Szóval van aki ingyen is
az 1 forintot te el is hiszed? Nyilván a Paksi szerződést is véletlenül kapta Feri:)
ez populizmus, csinálja a Fidesz is meg az MSZP is. De ha én dönthetnék, hogy egy komoly állami cég vezetője/egy politikus mennyit keressen akkor nem az ő béreiken akarnék spórolni, mert egy hibás döntéssel sokkal több pénztől fosztják meg Magyarországot, mint amit az 1 forintos bérükkel spóroltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!