Szükségünk van egyáltalán a stadionokra, nem inkább az ország fejlesztését, munkahelyteremtést stb. kellene pénzelni ahogy a választási ígéret szólt?
Szükség lenne a focival ha tartalommal is meg tudnánk tölteni...
Így viszont talán majd egyszer szükség lesz
bocs jav.
Szükség lenne rá, ha tartalommal is meg tudnánk tölteni...
Így viszont talán majd egyszer szükség lesz
Csak a stadion!
Nem nem jó
Csak a stadi
nemjó
CSak a sta
jaj nemjó
Csak a Fidesz!
Érzésem szerint a magyar ember alkatilag alkalmatlan a színvonalas európai focira.
Ergo, a stadion is kidobott pénz.
tudom, sok focista meg fog haragudni, de szerintem a Magyar foci nagyon mélyen van ahhoz hogy stadionra legyen szükségünk, OK, volt egyszer egy aranycsapatunk ami szép meg jó, meg büszkék lehetünk rá, de azóta sem volt jelentősebb eredmény semmi...
+akadnak szerintem a jelen gazdasági helyzetben fontosabb dolgok is mint a stadion, mert ok. hogy sportolni kell (nem mint ha ott sportolhatna bárki) de mondjuk lehetne belőle 10-20 iskolának tornatermet építeni, soknak sajnos így sincs, vagy munkahelyet teremteni hogy legyen mit enni a nagy sportoláshoz.
Szerintem
Nem.
Stadionok kellenek, mert a vezérünk szeretné őket.
Neki pedig sok pénze és hatalma van, tehát sokat érő ember.
Fel kéne már fogni, hogy ez ilyen egyszerű.
A stadionépítés is az ország fejlesztése, munkahelyteremtés. Lehet, hogy arányaiban el lehetne jobban is költeni azt a pénzt, de ennél sokkal problémásabb dolgok is vannak fideszeséknél.
Engem pl a magánnyugdíj-pénztári lopás, a multi/bankadó, a trafikmutyi, a fékek megszüntetése, az állami megrendeléses lenyúlások és a pozíciókba haverok helyezése jobban zavar.
A stadion legalább értékteremtő, mégha talán nem is a legjobb módja a pénzelköltésnek.
"a fékek megszüntetése"
Igen, a fidesz sok autót tönkretett.....
A demokratikus, jogállami ellensúlyokra gondolsz te "fékek" címszó alatt, művelt barátom.
"Érzésem szerint a magyar ember alkatilag alkalmatlan a színvonalas európai focira."
Fajelmélet, fajelmélet??!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!