Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Hogy élhet ennyi birka Magyar...

Hogy élhet ennyi birka Magyar országon? Árulja el valaki

Figyelt kérdés

Hogyan lehettek képesek az emberek vissza szavazni a fideszt? (majdnem 2/3-os nyereséggel vagy tán már meg is van?)

Ennyire benyelte a népesség ezt a rezsi csökkentést?

Mialatt az élelmiszerek drágultak,a benzin drágult, bevezettek x mennyiségű adót (telefon,banki stb)

Elvettek egy csomó támogatást (nyugdíjasoktól, asztmás gyerekektől stb)

Felvettek egy kölcsönt Paks miatt, ami szintén nem kis összeg és nyilvánosságra sem hozták a szerződést?

A magán nyugdíj pénztárt is hogy csökkentség az állam adósságot.

21 éves frissen végzett technikus vagyok.Munkát több mint fél éve nem találtam mert rohadtul nincs, ráadásul nem is támogatják a pályakezdőket. És akkor csodálkozik az ország hogy a fiatalság fele kimenekül külföldre? Sajnos én is kénytelen leszek kimenni, bármennyire szeretnék itthon élni esélyem sincs rá.

2014. ápr. 8. 11:08
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 8. 12:18
 22/31 anonim ***** válasza:
Az emberek nagyrésze nem az utolsó négy év alapján szavaz, hanem az elmúlt 40-50 év alapján. Még mindig a polgári jobb oldalt látják a fideszben és bárkit csak a komonistákat ne vissza alapon szavaznak. Ebből egy nagyon széles biztos szavazóbázis kerül ki. Az emberek nagyrésze nem foglalkozik a politikával napi szinten.
2014. ápr. 8. 12:55
 23/31 anonim ***** válasza:
72%

Manipuláció, megtévesztés, hazugság, többi párt ellehetetlenítése, külföldi segítség kérése (hogy mit keresnek itt külföldön élők szavazatai, azt hagyjuk), ezek a módszerek.

Csak megkérdezném: most vajon melyik bankszámlánkat fogják csak úgy elvenni a narancsbőrűek?

2014. ápr. 8. 13:33
 24/31 anonim ***** válasza:

Bolseviktornak tök mindegy mit szólnak mostmár ezekhez, ennyire birkák vagytok!

Csak egyet tehetünk: nem hagyjuk hogy végig kormányon legyenek, máshogy nem lehet eltávolítani ezeket. Most nem segít rajtuk a külföld.

2014. ápr. 8. 13:35
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Azok szavaztak rá, akik:

- véletlenül beleestek abba a kategóriába, hogy jól jártak a családi adókedvezménnyel

nem úgy, mint sok valóban rá szoruló család, aki részben ez miatt kényszerült gyerekestül külföldre. Mondjuk hosszabb távon jobban is jártak, legalábbis az ismerőseim.

- bekajálták a rezsicsökkentést

amit nem is csodálok, mert az elmúlt napokban bebizonyították, hogy számolni nem tudnak

- jól irányzott seggnyalással kaptak trafikot vagy főnöki állást

a hozzáértés már másodlagos, az ismerőskör a lényeg, ahogy a munkahelyemen már bebizonyosodott

- megfenyegetett réteg

különben elveszik a nyugdíjat, kirúgnak a munkából, visszaveszik a magyar állampolgárságot és még ki tudja mi

- lefizetett réteg

Erdély, Ukrajna, egyes települések

- választási csalások, választó körzetek a kormány igényeire szabva

- média felvásárlása és ezen keresztüli agymosás végzése, hírek cenzurázása, megmásítása, részletek kiragadása és felnagyítása

- kezdődik az agymosás már iskolában is, nehogy értelmes felnőtt legyen: saját kiadású tankönyvek bevezetése, értelmes tantárgyak órászának csökkentése, magyar nyelvan kivétele a kötelező tárgyak közül (!), nyelvtanítás ellehetetlenítése, tovább tanulás (okj, egyetem) megnehezítése (költségek és képzési idő megduplázása), STB.

- jobban teljesít az ország: jelentősen nőtt a birkaállomány

Kb. így nyert most és majd 2018-ban is.

2014. ápr. 8. 14:07
 26/31 anonim ***** válasza:

A média sajnos jó munkát végzett, sikerült kellő mennyiségű embert elhülyíteni hogy benyalják a lózungokat és újra megválasszák a Fityiszt. Ahogy előttem is írták, a rezsi kevesebb, de a kaja háromszor annyiba kerül. Olcsón tudunk főzni gázon,csak éppen nincs mit.

Sebaj, a csempészeknek is meg kell élni valamiből :)

11:16 bullshitjeire pedig egy piros kézzel reagáltam.

2014. ápr. 8. 18:09
 27/31 anonim ***** válasza:
Miért kevesebb a rezsi?? Már alig van fűtőértéke a gáznak, sokkal többet kell elhasználni.
2014. ápr. 8. 20:54
 28/31 anonim ***** válasza:

tegnap 20:54

Igen, és én azt is olvastam a gyakorin, hogy már a villamos áramot is hígítják!

2014. ápr. 9. 10:20
 29/31 Pro Patria ***** válasza:

Kedves 11:30-as válaszoló!

"Ja, csak éppen ahhoz, hogy valakinek legyen családja, kell kezdésnek nem kevés pénz. Vagy szerinted mire megszületik a negyedik gyerek, addig miből élnek meg szerencsétlenek? Házuk honnan lesz? A jóistentől?"

- Erre lett visszavezetve a szocpol. Ha valaki vállalja, hogy X éven belül gyermeke lesz, gyermekenként, és a ház energiatakarékossága alapján növelve milliós nagyságú, nem visszafizetendő állami támogatást kap.

És ekkor jön a kérdés, hogy "rendben, a gyermek megszületik, de utána hogyan tovább?" - és erre válasz a fentebbi, az adókedvezmény. Amelyet egyébként, attól függően, hogy hogyan jut több, az apa is, avagy anya is kérhet.

--------------

Kedves Kérdező!

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__555..

"Mellesleg lehet hogy kaptál adó kedvezményt, de attól az élelmiszer neked is többe kerül, a benzin is stb stb..."

- A kereskedelmi árakat nem a kormányzat határozza meg, hanem a piaci folyamatok...

---------------

Kedves 12:12-es válaszoló!

"Van rezsicsökkentés, de azzal nem törődtök, hogy amíg 1000 Ft-ot megspóroltok ezzel, addig oda jutunk, hogy luxuscikk lesz a normális étel?"

- Amiben befolyásolni tudja ezt az állam, az az ÁFA, és éppen erre vonatkozik az alapvető cikkek (tejtermékek, hús és pékáruk) ÁFÁ-jának kedvezményessé tétele.

[link]

A sertéshús ÁFÁ-ja 27%-ról mindössze 5%-ra(!) csökkent.

----------------

Kedves 18:09-es válaszoló!

"11:16 bullshitjeire pedig egy piros kézzel reagáltam."

- A baj az, hogy a GYK-s közösségre általánosan jellemző, hogy annyi logika, vagy inkább józan paraszti ész sincs, hogy felismerjék az alapvető szarkazmust és iróniát, csak egyből torokra támadnak, ha nekik nem tetszőt látnak, mint a dúvadak. Az általad lemínuszolt felhasználó valószínűleg éppen egy állásponton van veled, de neked csak a címszavakat sikerült feldolgoznod a korlátozott kapacitással, és ennyivel döntesz, ki ellenség, ki barát...

2014. ápr. 9. 12:52
 30/31 anonim ***** válasza:

Kedves 12:52-es válaszoló!

Bocsáss meg, ha tévednék,de nekem olybá tűnik, az illető teljesen, hót komolyan írta azt amit, mindenféle kifinomult szarkazmus, humor, illetőleg mögöttes értelem nélkül. Az általam lemínuszolt válasz valóságtartalma körülbelül annyi, mint az Ezotéria témakörben megalkotott elmélet, miszerint a Föld valójában üreges, odalenn laknak a kakamatyik, és gravitáció nem is létezik. Nyilván van pár háborodott kakamatyi-hívő, de a többség némi kompetenciával beláthatja, hogy eme elmélet minden valós alapot nélkülöz.

2014. ápr. 9. 13:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!