Hogy élhet ennyi birka Magyar országon? Árulja el valaki
Hogyan lehettek képesek az emberek vissza szavazni a fideszt? (majdnem 2/3-os nyereséggel vagy tán már meg is van?)
Ennyire benyelte a népesség ezt a rezsi csökkentést?
Mialatt az élelmiszerek drágultak,a benzin drágult, bevezettek x mennyiségű adót (telefon,banki stb)
Elvettek egy csomó támogatást (nyugdíjasoktól, asztmás gyerekektől stb)
Felvettek egy kölcsönt Paks miatt, ami szintén nem kis összeg és nyilvánosságra sem hozták a szerződést?
A magán nyugdíj pénztárt is hogy csökkentség az állam adósságot.
21 éves frissen végzett technikus vagyok.Munkát több mint fél éve nem találtam mert rohadtul nincs, ráadásul nem is támogatják a pályakezdőket. És akkor csodálkozik az ország hogy a fiatalság fele kimenekül külföldre? Sajnos én is kénytelen leszek kimenni, bármennyire szeretnék itthon élni esélyem sincs rá.
"Ha lenne családod, és igénybe tudnád venni a családi adókedvezményt, akkor te is rájuk szavaztál volna, ugyanis mindenki más el akarta venni."
Ja, csak éppen ahhoz, hogy valakinek legyen családja, kell kezdésnek nem kevés pénz. Vagy szerinted mire megszületik a negyedik gyerek, addig miből élnek meg szerencsétlenek? Házuk honnan lesz? A jóistentől?
Nem mellesleg ahhoz elég jó fizetés kell, hogy a családi adókedvezmény tényleg érjen valamit. A kérdezőnek és az összes többi hozzánk hasonló nyominak meg még munkahelye sincs, nem hogy jó fizetése.
És amúgy 21 a kérdező és én is 21 vagyok. Mégis honnan a
francból legyen már most családunk?
Na mindegy, ilyen agyatlannak hiába beszél az ember, mert az ilyenek más bajára csak rácseszni tudnak, a lényeg pedig, hogy nekik jó legyen.
Amúgy hol laksz, főnök?
Én Nógrád megye nyugati felében vagyok.
Kéne szervezni valami csoportos lelépő akciót az országból.
"Ha lenne családod, és igénybe tudnád venni a családi adókedvezményt, akkor te is rájuk szavaztál volna, ugyanis mindenki más el akarta venni. "
Persze a lakosság egy részének van családja és a tegyük fel a családi adókedvezmény miatt szavazta meg, de akinek nincs az ilyen körülmények közt nem fog családot alapítani...Áruld el fiatal pályakezdőnek honnan lesz először is kocsija,lakása,megtakarítása, hogy utána gyereket tudjon vállalni?
Mellesleg lehet hogy kaptál adó kedvezményt, de attól az élelmiszer neked is többe kerül, a benzin is stb stb...
Azt a különbözetet amit te "családi adó kedvezmény" címszó alatt megkapsz, másra ugyan úgy kifizeted mégis benyeled ezt a hülye maszlagot.
Szerinted mennyi pénz kell egy család alapításához? Miért szükséges saját ház? Nem jön ki a gyerek, mert jaj, nincs saját ház? Ne viccelj.
A fiatal pálykezdő pedig dolgozzon (én is minden aljamunkát elválltaltam annyi idősen), mellette építheti az életét fokozatosan. Ne akarjatok nullára saját lakást. Amúgy felesleges is, nekünk sincs, mégis boldogulunk.
"Kéne szervezni valami csoportos lelépő akciót az országból."
Iránytű meg térkép legyen nálatok, nehogy úgy járjatok, mint a Gyükér Pali bácsi, aki '56-ban részegen elindult, hogy ő most emigrál ebből a mocskos komcsi országból.
Záhonynál a szovjet határőrség barátságosan visszafordította. Talán még egy vodkát is megittak.
Hála az égnek, kedves cheeky_bugger, már nem a haverjaid vannak hatalmon Kelet-Európában és el lehet innen tűnni anélkül, hogy fennállna az agyonlövés veszélye.
Amúgy ha jobban belegondolok, akkor de, Magyarországon még mindig a haverjaid vannak hatalmon, már ha a hozzáállásukat és az intézkedéseiket vesszük alapul.
Lennon él, és köztünk van!
Ja, bocs, nem Lennon, hanem Lenin.
az emberek 60%-a szavazott, és ennek a 60%-nak a 45%-a szavazott a fideszre. Most egy dolog, a szavazók 20-30%-a akarta csak a fideszt, a lényeg, hogy a részvételi arányok mellett elcsusszanva is 45%-os győzelemmel 2/3-os többséget kapnak a parlamentben. Nah ez a gáz. Ez az igazi legális választási csalás.
Amúgy nem a külföldre menekültek szavaztak a fideszre, hanem a határon túliak, akik vagy 50 éve nem is jártak az országban, vagy olyanok akik SOHA nem is laktak itt amióta elszakadtak a területek. Érted? Semmit nem tudnak az országról, csak annyit, hogy az Orbán adott nekik állampolgárságot meg ingyen kedvezményeket vele. Meg lettek vásárolva.
Van családi adókedvezmény, de azzal nem törődtök, hogy aki jogosult rá annak a jövőjét alapjaiban teszik tönkre? Örültök, hogy feltudjátok nevelni a gyereket, de a jövőjével már nem törődtök? Tényleg ennyire elmentek otthonról?
Van rezsicsökkentés, de azzal nem törődtök, hogy amíg 1000 Ft-ot megspóroltok ezzel, addig oda jutunk, hogy luxuscikk lesz a normális étel?
Azzal sincs semmi gond, hogy munkahelyteremtés címszó alatt közmunkássá avanzsálnak minden második embert, de arra nem képesek, hogy normális adóreformmal lehetővé tegyék a vállalkozások alapítását amivel tényleges munkahelyeket lehetne teremteni?
Szépen lehetne tovább sorolni, az oktatáson át, az egészségügyig.
Most tényleg nem a korrupciós, mutyis vádakról van szó, mert korrupció mindenhol van, de más országokban ezzel párhuzamosan nem döntik be az ország gazdaságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!