Hogy élhet ennyi birka Magyar országon? Árulja el valaki
Hogyan lehettek képesek az emberek vissza szavazni a fideszt? (majdnem 2/3-os nyereséggel vagy tán már meg is van?)
Ennyire benyelte a népesség ezt a rezsi csökkentést?
Mialatt az élelmiszerek drágultak,a benzin drágult, bevezettek x mennyiségű adót (telefon,banki stb)
Elvettek egy csomó támogatást (nyugdíjasoktól, asztmás gyerekektől stb)
Felvettek egy kölcsönt Paks miatt, ami szintén nem kis összeg és nyilvánosságra sem hozták a szerződést?
A magán nyugdíj pénztárt is hogy csökkentség az állam adósságot.
21 éves frissen végzett technikus vagyok.Munkát több mint fél éve nem találtam mert rohadtul nincs, ráadásul nem is támogatják a pályakezdőket. És akkor csodálkozik az ország hogy a fiatalság fele kimenekül külföldre? Sajnos én is kénytelen leszek kimenni, bármennyire szeretnék itthon élni esélyem sincs rá.
Nem volt alternatíva. A szocikból 8 év után senki nem kér, a Jobbikra meg mesterségesen ráhúzták a fasitszta náci trappista emberevő jelzőt.
Az rendben, hogy a szavazók több, mint fele Orbán "ellen" voksolt, de a választáson nem valaki ellen, hanem valakire kell szavazni. Szerinted melyik párt lenne jobb jelenleg, mint a Fidesz?
a fiatalság fele kimenekül külföldre?
Akkor azok biztosan nem a Fideszre szavaztak?
Mégis csak összejött nekik.
"Munkát több mint fél éve nem találtam mert rohadtul nincs, ráadásul nem is támogatják a pályakezdőket."
Jó kamu. Munka az mindig van, csak a hozzád hasonló lusta semmirekellők nem akarják elvállalni. Sajnos túl sokan vagytok még mindig idehaza, takarodjatok innen!!!
Hajrá Agyarország! Hajrá Fityesz! Magyarország jobban teljesít!
Olvastam valahol hogy a kint élő magyarok 95%-a fideszre szavazott, ez nem tudom reális-e de mégis miért? (Kb úgy tudom elképzelni hogy: "ha már én kimenekültem és nekem jó, nektek legyen még szarabb és megszavazom a fideszt"
LMP ,vagy MSZP-EGYÜTT-DK-PM-MLP (Az utóbbira szavaztam)
Ha lenne családod, és igénybe tudnád venni a családi adókedvezményt, akkor te is rájuk szavaztál volna, ugyanis mindenki más el akarta venni.
Ha neked jobb külöföldön, akkor menj, senki nem tart vissza. Szabad munkaerőpiac van az EU-ban.
A Fideszre kell szavazni, mert ők támogatják a kereszténységet.
Nekem ezt egy öregasszony mondta. Nem számít, hogy éhendöglünk, legalább addig is jó keresztények leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!