Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Aki Fideszre szavazott, ő ezt...

Aki Fideszre szavazott, ő ezt nem látja?

Figyelt kérdés

egy ismerősöm írta és valóban így van.

Gratulálok a választásokhoz és köszönetet szeretnék mondani.: a 27%áfáért, a svájci frank károsult családokért,a 320ft-os Euró-ért és a 420ft-os benzinért! a rezsicsökkentésért....!!és a kimondhatatlan adókért!! Köszönöm hogy barátaim 90%ával nem találkozom mert külföldön dolgoznak a maradék 10% 3 műszakba rabszolga valami aranyos multinál és ha kifizet mindent már nincs pénze találkozni. Köszönöm hogy az átlag magyar fiatalnak akkor lesz saját lakása ha meghal a nagymamája. Köszönöm hogy lakóparkot építhetek az etnikumnak ezzel szemben még 20év rabszolgahitelért nyomják a magyarok a panelba! Köszönöm hogy ha beteg a gyerekem nem tudják ellátni a kórházba de egy jó focimeccsre bármikor elvihetem őket (stadion építések Felcsúton).Köszönöm hogy 47000ft-ból nagyon jól élek és még van megtakarításom is ami után szeretnék adózni. Köszönöm hogy a fiatalok nem mernek gyereket vállalni mert saját magukat sem tudják eltartani, és köszönöm hogy romának lenni hungarikum,zsidónak lenni jó, bu*inak lenni büszkeség, magyarnak lenni rasszizmus!! Szép Napot és lelkiismeret furdalás nélküli nagyon boldog 4évet!!! Made in Hungary!!!

2014. ápr. 7. 22:40
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

"Hogy éltem 2008-ban a Gyurcsány kormány alatt, majdnem lehúztuk a rollot! Mind a ketten elveszítettük egyik napról a másikra az állásunkat, nem lehetett elhelyezkedni sorba zárt be minden hirtelen, ami meg fennmaradt ott létszám stop volt legalább 1 évig, a Svájci Frank megindult az egekbe, rengeteg barátunk elveszítette mindenét, tönkre ment, a mi városunkba szinte minden gyár, cég bezárt akik ezreket foglalkoztattak, és sok sok évig sikeresen működtek, Magyarország tönkre ment! "

Talán mert világválság volt??????? Anyám! Elmondom neked, hogy most is ez van, ahol lakom sorban szűnnek meg a boltok, vállalkozások. Egyik nap is hazafele menet láttam, hogy a kisbolt ami mellett nap mint nap elmegyek már tök üres és kiadó a a hely... és ilyennel tele van a város...pedig megyeszékhely...

2014. ápr. 8. 11:17
 32/38 anonim ***** válasza:
43%
úristen, mennyi okoskodó komcsi.-.-
2014. ápr. 8. 13:22
 33/38 anonim ***** válasza:
Kikre gondolsz? Azokra a fideszesekre akik tapsolnak, hogy Március 15-én törlesztünk Putyinnak? :D
2014. ápr. 8. 13:23
 34/38 anonim ***** válasza:

Hát ha én komcsi vagyok (ami amúgy nem) akkor te fasiszta? :D

ez a világ tényleg megérett a pusztulásra...

2014. ápr. 8. 13:52
 35/38 anonim ***** válasza:
95%

Talán mert világválság volt?????? Anyám!

Jó kifogás. (Anyád ???)

De amikor Európa-szerte konjuktúra volt, AKKOR csináltak Gyurcsányék élcsapatból sereghajtót az országból.

Osztották a devizahiteleket, mintha ingyen lett volna, hogy befogják az emberek szemét, és ne lássák, hogy a kormány nem csinál semmit, csak hazudik reggel, délben meg este, és még Brüsszelbe is hazug jelentéseket küldtek, és meg is kapták a vállonveregetést a 9%os költségvetési hiányért.

Gyurcsaányék még az IMF hitelekkel is zuhanó gazdaságot produkáltak, a Fidesz meg válságban, a hitelek visszafizetése mellett megfordították a trendeket és beindították a gazdaságot. Ráadásul nem emelték a gázárakat, hanem csökkentették.

2014. ápr. 8. 13:54
 36/38 anonim ***** válasza:
59%

" Fidesz meg válságban, a hitelek visszafizetése mellett megfordították a trendeket és beindították a gazdaságot. Ráadásul nem emelték a gázárakat, hanem csökkentették."

Nyalják ki a seggem a rezsicsökkentésükkel együtt...nekem az az havi 500 ft nem oszt nem szoroz, de van aki ennyiért az anyját is eladná...

De mit is csinált eddig Viktorunk (csak néhány a teljesség igénye nélkül)

-27 %-os Áfát

-Egykulcsos adót amivel a kis jövedelműeknek csökkent a fizetése

-magánnyugdíj lenyúlása majd elherdálása (3000 milliárd Ft)

-3000 milliárdos orosz hitel

-Adójóváírás megszüntetése

-cafetéria megadóztatása

- munkavállalói járulékok emelése a bruttó 300 001 Ft alatt keresőknek

-felsőoktatás szétbarmolása

-élelmiszer fogyaztásunk a ksh szerint 2010-2012 között fejenként 37 kg-al csökkent (gondolom mert jól élünk mi?)

- 47 ezer forintos közmunkabér (szerintük ennyiből meg lehet élni)

-trafikok haverok közti felosztása

-az államadósság 2014. január végén 22842 milliárd forint volt (rekord)

-stadionok építés a "fantasztikus" magyar focinak

-Egyszerűsített vállalkozói adó 30%-ról 37%-ra emelése

-üzemanyagok jövedéki adójának emelése („ha kormányra kerülünk, csökkenteni fogjuk az üzemanyagok jövedéki adóját”- Fidesz 2010.)

-munkanélküli járadék 9 hónapról 3 hónapra csökkentése

-rokkantnyugdíjasok visszaküldését a nem létező munkaerő piacra

-Ócsai lakópark

-béren kívüli juttatás drasztikus csökkentése (az adható 18000 Ft-ról 11250 ill. 5000 Ft-ra)

De igazad van Magyarország jobban teljesít, Köszönjük orbán!!!!

2014. ápr. 8. 14:30
 37/38 anonim ***** válasza:

A közmunka programhoz annyit hozzá fűznék, hogy télen hóban tolom a kerékpárt a biciklis úton, mert szegény közmunkásokn fáznak havat lapátolni, nyáron meg havi két defektt, mert seprű az nincs ugyebár, hogy a szétbarmolt utat letakarítsák fűnyírás után, de azért két órát ülni a fűben sörrel a kézben, az megy. Az ilyen közmunká(s)ra adózok én. Köszönöm szépen.

Egyébként a bemásolt szöveg teljesen igaz. Viszont jó látni, hogy van aki szerint ez természetes, hiszen eddig is jelen volt a társadalomban. Más pártok elrontották, szegény viktorék pedig alig tudják helyre hozni. Ez azért jó, mert még van aki elégedett a helyzetével, biztos jól keres. Örülök neki, nem sajnálom tőle. Mert tőle még van mit elvenni. És akkor csak röhögök rajta.

Legközelebb remélem, hogy egy fideszes aktivistához törnek be a sötétbőrűek, vagy az idős hozzátartozóját ütik le pár garasért, netán a gyerekét bántalmazzák az iskolában.

Gyorsan felejt a magyar. Négy éve még tüntetés volt, hogy "Viktor nem ezt ígérted". Most megint 2/3. Akkor még biztos nem volt elég narancssárga toll. Ennyit ér a magyar. Párszáz forintot és egy vacak műanyag tollat. Forradalmáraink forognak a sírjukban.

2014. ápr. 8. 18:30
 38/38 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Emlékezz vissza, hogy mi volt 2002-2010-ig. Az Ország el lett adva, éltünk a nagy szarban. 2006-ban sztrájkolni is kellett, mert az MSZP olyan jó volt mi? Nem tudom mit vártál, hogy a FIDESZ majd 1 nap alatt kimenti az országot, az elmúlt 8 év szarjából. Ha 98-tól idáig a FIDESZ maradt volna valószínűleg sokkal jobban élnénk. Ezt a te helyzetedet köszönd meg a sikkasztó MSZP-nek. Nem mondom, hogy a FIDESZ a tökéletes, de sokkal jobb, mint az MSZP volt.

Én meg azt nem értem, hogy ki az aki még mindig az MSZP-re szavaz.

2014. ápr. 9. 22:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!