Nem hiszem el! Egy ismerősöm se szavazott rájuk. Én a Jobbikot vártam győztesnek. És az a vicc, hogy mindenhol azt olvasom, hogy miért a fidesz meg megint 4 év nyomor lesz meg minden. Igazuk is van!
De akkor hogy a nyertek?!
Meg azt se értem, hogy az MSZP-nek is, hogy lett ennyi szavazata?
" Választási csalások igen is voltak. Nyugodtan próbálhatjátok szépíteni a dolgokat, de aki tisztán lát csak nevet a hiszékenységeteken.."
Én meg a te ostobaságodon nevetek. Bizonyítani semmit nem tudsz, csak vádaskodsz.
Voltál te már szavazat számláló vagy legalábbis tudod pontosan hogyan működik a rendszer? Minek is kérdezem, nyilván fogalmad sincs, különben nem írnál ilyen hülyeséget!
2014. ápr. 10. 07:17
22/27 anonim válasza:
Látom te nagyon okosnak képzeled magad. Képzeld még a környezetemben is sokak csak pénzért szavaztak a Fideszre. Hát mi ez ha nem csalás? Úgy állítjátok be ezt az egészet, mintha lehetetlen lenne csalni. Nem azt mondom, hogy a szavazatokat hamisították meg, mert azt kétlem, de megtalálták a módját..
2014. ápr. 10. 14:05
23/27 anonim válasza:
" Úgy állítjátok be ezt az egészet, mintha lehetetlen lenne csalni."
Mert kb így is van kitalálva a rendszer!
Lehet fizetni bárkinek, de a szavazó fülkében egyedül kell legyen és titkos a szavazás, szóval hiába kap csirkét, attól még szavazhat bármire.
2014. ápr. 11. 08:55
24/27 anonim válasza:
Ez mi ha nem csalás? Ha ez ellen nincs semmi kifogásod, akkor megérdemelted, hogy a Fidesz nyert!
2014. ápr. 12. 07:52
25/27 anonim válasza:
Én nem mondtam, hogy volt ilyen. Fogalmam sincs. Szokták egyik pártot is meg a másikat is ilyennel vádolni, de bizonyítani nem sikerül egyiknek se...
Na de még ha lenne is ilyen.. A szavazás akkor is titkos.
2014. ápr. 12. 10:38
26/27 Salx Narval válasza:
Nálunk a Jobbik is nagyvonalú volt, egy jó koncerttel zárta a kampányt. Én nem látok abban semmit, ha a pártok kaját osztogatnak, sütnek, főznek, bulikat szerveznek, ajándékokat osztogatnak. Mindegyik párt használja ezt az eszközt, a FIDESZ pl narancsszínű tollakkal, hűtőmágnesekkel házalt, mondjuk egy kg narancsnak jobban örültem volna.:D Az MSZP burgonyát, almát, hagymát osztogatott. A Jobbik kaját főzött és a rászorulóknak használt ruhát, játékokat osztogatott. A Szocdemek pl, az összes kampánypénzüket kajaosztogatásra fordították. Sorolhatnám még az ehhez hasonló kampányfogásokat, én ebben nem látok semmi rosszat, bármelyik párt tegye is.
2014. ápr. 15. 00:51
27/27 Salx Narval válasza:
Mondta valaki, hogy nem érti, hogy szavazhatnak az emberek még mindig az MSZP-re. Nézd, akár személyes indíttatásból is szavazhat valaki rájuk, nem feltétlen a szimpátia a döntő. Sokakat hozott hátrányos helyzetbe a FIDESZ politikája, itt most az egyszerű emberekre gondolok, és nem a káderekre.:D Tény, hogy a FIDESZ nyert, de az is tény, hogy többen akartak mást, csak nem voltak egységesek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!