Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Hogy nyert a Fidesz?! Én a...

Hogy nyert a Fidesz?! Én a Jobbikra számítottam.

Figyelt kérdés

Nem hiszem el! Egy ismerősöm se szavazott rájuk. Én a Jobbikot vártam győztesnek. És az a vicc, hogy mindenhol azt olvasom, hogy miért a fidesz meg megint 4 év nyomor lesz meg minden. Igazuk is van!

De akkor hogy a nyertek?!

Meg azt se értem, hogy az MSZP-nek is, hogy lett ennyi szavazata?

2014. ápr. 7. 20:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

- a választási rendszert magukra szabták

- fűnek-fának állampolgárságot és szavazati jogot osztogattak

- a választás napján a "rászorulóknak" kaját és pénzt osztottak

2014. ápr. 7. 22:02
 12/27 anonim ***** válasza:

Valószínűleg az ismerőseid, és ezen az oldalon is azok az emberek gyűltek össze akiket meglehet venni az ígéretekkel.

Pl. Az én ismerőseim pedig csak a Fideszre szavaztak.

2014. ápr. 7. 23:04
 13/27 Salx Narval ***** válasza:
Ez már a sokadik ilyen kérdés, nem értelek benneteket, mi ez a csalódottság? A Jobbik jól szervezett, normális és sikeresnek mondható kampányt csinált országszerte, majdnem 1 milla szavazót szerzett, a második legnagyobb és egységes erőt képviseli a parlamentben, mégis mi bajotok van? Azt ti sem gondolhattátok komolyan, hogy kormányt vált a Jobbik. Ez igenis jó eredmény, örüljetek neki.
2014. ápr. 8. 02:26
 14/27 anonim ***** válasza:

aki bűncselekménnyel vádaskodik annak bizonyítani is kell tudni! Ellenben ez is bűncselekmény

2014. ápr. 8. 09:20
 15/27 anonim ***** válasza:

Szerintem úgy nyertek,hogy rájuk szavaztak a legtöbben. Elég logikus,nem? Te pedig ha nem innen a Gyakorikérdésekről (meg a kurucinfóról) tájékozódnál,láthatnád,hogy mennyi nem jobbikos van az országban.

Amúgy szerintem sok ember (nekem legalábbis elég sok ismerősöm) úgy van ezzel,hogy tisztában vannak a Fidesz árnyoldalaival (is), viszont ott van a "Járt utat a járatlanért el ne hagyd!"-dolog. Sokan inkább választják a Fideszt,mert ismerik már a buktatóit,viszont valószínűsíthetik azt is,hogy legalább ami eddig volt,az marad is. Sok embernek azért még így is megvan a munkája,a kis pénze... még ha nem is dúskálnak. És hidd el,hogy nagyon sokan ebbe már beletörődtek.És hiába ígér a Jobbik fűt-fát-megélhetést-elszámoltatást,mert ki tudja,jó lenne-e az,ha fenekestül felfordítanák az országot. Lehet,hogy nagyon jól sülne el,és király élet lenne,de elsülhet nagyon rosszul is. Ezt tudják az emberek,így inkább maradnak a biztos "mókuskeréknél".

2014. ápr. 8. 10:43
 16/27 MrPifta ***** válasza:
16%
az én ismerőseim közül meg senki sem szavazott a jobbikra. Sajnálom, hogy ilyen sokan szavaztak a nácikra.
2014. ápr. 8. 13:41
 17/27 anonim ***** válasza:

Úgy lett volna fer a választás, ha a fidesz-tévék a többi párt képviselőit is beengedték volna nyilatkozni vagy reagálni, ha majdnem az összes plakáthelyet nem foglalják le maguknak, ha nem zárják le folyton az összes bp-i teret tüntetés megakadályozására, szóval ha ennek tudatában mégis őket választják az emberek, akkor igen, de így..

Na meg az a minimum hogy egy külföldön élő ember csak saját országában szavazhasson. Vagy már csak külföldi segítséggel lehet nyerni?

2014. ápr. 8. 13:44
 18/27 anonim válasza:
58%
Választási csalások igen is voltak. Nyugodtan próbálhatjátok szépíteni a dolgokat, de aki tisztán lát csak nevet a hiszékenységeteken.. Sajnos még nem voltunk elegen, de 4 év múlva rengeteg már most a Jobbikkal szimpatizáns fiatalkorú lesz nagykorú és rájuk fognak szavazni! Míg a Fideszesek nagyban fogyatkoznak majd.. 4 év múlva nyerünk emberek csak szedjük össze magunkat!
2014. ápr. 8. 18:00
 19/27 Salx Narval ***** válasza:
34%
Ha ezt elhiszitek, megint ugyan így fogtok járni, a Jobbik önmaga kevés a kormányváltáshoz. A kormányváltáshoz félre kellett volna tenni a finnyáskodást és odaállni a kormányváltók közé. Ehelyett elhittétek, hogy egyedül is megy, hát mint látjátok nem. Együtt elég lett volna az ellenzéki összefogás.
2014. ápr. 9. 01:37
 20/27 anonim ***** válasza:
Én ismerőseim közül szinte mindenki a FIDESZ-re szavazott :D Azt én se értem, hogy még mindig van valaki, aki az MSZP-re szavaz. FIDESZ úgy nyert, hogy sokaknak elege volt az MSZP sikkasztásaiból, meg abból, hogy tönkre vágták ezt az országot, és sokan pedig nem kérnek a Jobbik rasszizmusából, és az elmebeteg hülyeségeiből, diktatúrájából. Tehát így nyert a FIDESZ :D :D :D
2014. ápr. 9. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!