Hogy nyert a Fidesz?! Én a Jobbikra számítottam.
Nem hiszem el! Egy ismerősöm se szavazott rájuk. Én a Jobbikot vártam győztesnek. És az a vicc, hogy mindenhol azt olvasom, hogy miért a fidesz meg megint 4 év nyomor lesz meg minden. Igazuk is van!
De akkor hogy a nyertek?!
Meg azt se értem, hogy az MSZP-nek is, hogy lett ennyi szavazata?
- a választási rendszert magukra szabták
- fűnek-fának állampolgárságot és szavazati jogot osztogattak
- a választás napján a "rászorulóknak" kaját és pénzt osztottak
Valószínűleg az ismerőseid, és ezen az oldalon is azok az emberek gyűltek össze akiket meglehet venni az ígéretekkel.
Pl. Az én ismerőseim pedig csak a Fideszre szavaztak.
aki bűncselekménnyel vádaskodik annak bizonyítani is kell tudni! Ellenben ez is bűncselekmény
Szerintem úgy nyertek,hogy rájuk szavaztak a legtöbben. Elég logikus,nem? Te pedig ha nem innen a Gyakorikérdésekről (meg a kurucinfóról) tájékozódnál,láthatnád,hogy mennyi nem jobbikos van az országban.
Amúgy szerintem sok ember (nekem legalábbis elég sok ismerősöm) úgy van ezzel,hogy tisztában vannak a Fidesz árnyoldalaival (is), viszont ott van a "Járt utat a járatlanért el ne hagyd!"-dolog. Sokan inkább választják a Fideszt,mert ismerik már a buktatóit,viszont valószínűsíthetik azt is,hogy legalább ami eddig volt,az marad is. Sok embernek azért még így is megvan a munkája,a kis pénze... még ha nem is dúskálnak. És hidd el,hogy nagyon sokan ebbe már beletörődtek.És hiába ígér a Jobbik fűt-fát-megélhetést-elszámoltatást,mert ki tudja,jó lenne-e az,ha fenekestül felfordítanák az országot. Lehet,hogy nagyon jól sülne el,és király élet lenne,de elsülhet nagyon rosszul is. Ezt tudják az emberek,így inkább maradnak a biztos "mókuskeréknél".
Úgy lett volna fer a választás, ha a fidesz-tévék a többi párt képviselőit is beengedték volna nyilatkozni vagy reagálni, ha majdnem az összes plakáthelyet nem foglalják le maguknak, ha nem zárják le folyton az összes bp-i teret tüntetés megakadályozására, szóval ha ennek tudatában mégis őket választják az emberek, akkor igen, de így..
Na meg az a minimum hogy egy külföldön élő ember csak saját országában szavazhasson. Vagy már csak külföldi segítséggel lehet nyerni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!