Ismertek olyat, aki meleg / biszex es a jobbikra szavazott?
Figyelt kérdés
mielott irnatok, hogy ilyen nincs jelzem, hogy en is ilyen vagyok2014. ápr. 7. 08:52
3/9 anonim válasza:
Ismerek egy biszex lányt.Ő olyan "mindenre nyitott" típus.
A Jobbikra szavazott.
A szexuális beállítottság nem függ össze a pártpreferenciával, kivéve, hogyha az embernek minden a szexualitása körül forog és fontossági sorrendben az áll elöl.
A házasságot sok hetero is elavult, maradi dolognak tartja, gondolom, biszexuális/homoszexuális ember között is sok ilyen van.
4/9 kovpet válasza:
Kérdező, te gondolom mazohista is vagy, nem csak bi, ugye?
5/9 anonim válasza:
Hülye lennék magam ellen szavazni.
6/9 anonim válasza:
Ja, hogy ez egy ismerkedős kérdés akarna lenni :D
7/9 A kérdező kommentje:
Nem ismerkedos kerdes csak kivancsi vagyok, hogy masok is vannak-e.
2014. ápr. 8. 15:54
8/9 anonim válasza:
Ha valaki jót akar az ne szavazzon a jobbikra. Mellesleg én nem vagyok se cigány, se meleg, se zsidó, de így se szavazok rá.
9/9 anonim válasza:
Igen, én biszexként mindig is jobbikos voltam! A párt hivatalból nem utálja a melegeket és a diszkriminációjukat sem tűri (ezt a 80 oldalas választási programjukba is beírták), de úgy gondolják - mint ahogy én is - hogy ez magánügy, nem az utcára való önmutogatósdi és gyereket meleg pár nem nevelhet fel egészségesen... Egyébként Morvai Krisztina régen sokat tett a melegek jogaiért, ezt mégis nem említik meg a meleg szavazóiknak a mocskos baloldali összeborulás... Az meg hogy a Jobbik szavazók közt sok homofób is van, nem egyenlő a párt álláspontjával!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!