Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fidesz-pártiaktól nem szeretné...

Fidesz-pártiaktól nem szeretnék választ! Szerintetek?

Figyelt kérdés
Sok hazafi embertől (én is az vagyok) hallottam, hogy Orbán kapni fog minden rossz tettéért, egyszer ki fog törni a háború. (Sokan forradalmat írtak, de szerintem az nem ugyan az) Előbb vagy utóbb, Pesten elkezdődik. Ti mit gobdoltok erről? Legfőképp Jobbikosok, illetve szintén hazafiaktól szeretnék választ kapni.
2014. ápr. 7. 13:54
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
81%

Itt sose lesz forradalom. Amíg a Magyar fejét kicsit megsimogatva, vállukat megveregetve, havi 100 Ft megtakarítást ígérve irányíthatóak, addig nem lesz változás.

Márpedig nem lesz. Nézd meg milyen nagy ováció fogadta a rezsicsökkentést is. Az, hogy a gáznak a minősége sokkal rosszabb mint előtte, azt már észre se veszik, csak olcsóbb havonta egy kicsit. Ez a fontos.

Ha a kormány minden kényes helyzetben bedob csontnak egy 500-ast, már békesség is van meg nyugalom.

Az meg hogy "hazafi", csak filmeken létezik. Mint tartalmilag, mint fogalom szerint. Itthon vannak a nagyhangúak, a rendbontók, a szolíd visszahúzódok, meg a birkák. Mivel összetartás nincs, és nem is hiszem hogy lesz egy olyan országban, ahol érdem feljelenteni a szomszédot a nagy becsületesség nevében, vagy örülni a másik kudarcának, nem pedig segítséget nyújtani, szóval semmi nem fog változni. Se a jobbikkal se nélküle. Tudatosság kellene, az emberek önmaguk és másokba vetett hite, és az akarat hogy jobb legyen.

Lusta nemzet vagyunk. Még ahhoz is lusták, hogy segítsünk. Ártani viszont minden további nélkül tud itt minden "Magyar".

Mi magunk alázzuk le magunkat. Mi magunk kényszerítjük magunkat egy méltatlan szánalmas sorba. A lehető legtöbbet mi magunk ártunk azzal, hogy hagyjuk, hogy azt tegyenek velünk amit akarnak.

2014. ápr. 7. 14:39
 22/29 anonim ***** válasza:

8-as vagyok.

Aki lepontozott, azt szeretném megkérni, hogy árulja már el, hogy miben nem volt igazam?!

(Mert a szavazás eredménye alátámasztja azt amit írtam.)

2014. ápr. 7. 14:42
 23/29 anonim ***** válasza:

22 vagyok, lemaradt.

Nem a pártok a felelősek, hanem mi emberek. Főleg azért, mert hagyjuk a pártoknak, hogy egyéni érdekeiket képviseljék csupán a nép érdekeivel szembe. Mi vagyunk a hibásak! A nép a hibás! Ezért hőzöngeni sem kell, csak mindenkinek sepregetnie kellene kicsit a saját portáján. Ha otthon mindenki rendet rakna, nem lenne ekkora kupleráj ebben az országban.

2014. ápr. 7. 14:42
 24/29 A kérdező kommentje:

Igazad van.

Én minden erőmmel azon leszek, hogy változtassak. Nem tudom, hogy, de próba-> szerencse. Kitartás-> eredmény.

2014. ápr. 7. 14:43
 25/29 A kérdező kommentje:
Mármint a 22#nek írtam ezt.
2014. ápr. 7. 14:44
 26/29 A kérdező kommentje:
#8: lehet a 15-ös volt, végül is ő a Fideszes. Nem t'om.
2014. ápr. 7. 14:45
 27/29 anonim ***** válasza:
kérdező, majd szólok a tanárnéninek hogy órán írogatsz.
2014. ápr. 7. 14:46
 28/29 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 7. 14:46
 29/29 A kérdező kommentje:
#28 Szegény tanárnő.
2014. ápr. 7. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!