Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fidesz-pártiaktól nem szeretné...

Fidesz-pártiaktól nem szeretnék választ! Szerintetek?

Figyelt kérdés
Sok hazafi embertől (én is az vagyok) hallottam, hogy Orbán kapni fog minden rossz tettéért, egyszer ki fog törni a háború. (Sokan forradalmat írtak, de szerintem az nem ugyan az) Előbb vagy utóbb, Pesten elkezdődik. Ti mit gobdoltok erről? Legfőképp Jobbikosok, illetve szintén hazafiaktól szeretnék választ kapni.
2014. ápr. 7. 13:54
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
8# és most a cigányokkal (nem fogom szép szavakkal éltetni őket) ő nyert... Hjajajj, mi lesz itt.
2014. ápr. 7. 14:04
 12/29 A kérdező kommentje:
#10 azon ne múljék semmi, a sánta kutyát is utolérik egyszer (vagy hogy szól a közmondás)
2014. ápr. 7. 14:06
 13/29 anonim ***** válasza:
66%

Addig nem lehet forradalmat csinálni, amíg ekkora a Fidesz támogatottsága. Még ha le is váltanád őket, kit tennél a helyükre? Egy olyan pártot, ami tegnap csúfosan alulmaradt? Mégis milyen alapon?

Nem vagyok Fideszes (ellenük szavaztam), de be kell látni, hogy az ország fele őket akarja. Lehet jönni a tartózkodó 39%-kal, de aki nem ment el szavazni, az az utcára sem fog kimenni. Ráadásul köztük is lehet egy csomó Fideszes... ezek az emberek nem tudjuk, mit gondolnak, ezért nem is érdemes számolni velük.

A Fideszt csak úgy lehet leváltani, ha meggyőződ az embereket, mutatsz nekik alternatívát. Amíg így nem megy, erőből sem fog menni.

2014. ápr. 7. 14:12
 14/29 anonim ***** válasza:
26%

kérdező

keserű a nyalóka-szópóka?

ízlelgesd csak hogy a fidesz győzött, és végre megkapta a 2.kormányciklust is, hogy amit elkezdett, azt tudja folytatni, egy jobb és szebb országot csinálni a régi helyén.

a magadfajtáknak meg ott az internet és lehet sopánkodni.

2014. ápr. 7. 14:14
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Én a jobbikra szavaztam! Eléggé csalódott is vagyok, hogy Magyarországon mennyi agy mosott ember van akik még mindig elhiszik a sok hazugságot amit eléjük tálalnak és nem veszik észre, hogy a kormányzás nem fidesz kezében volt és lesz.. hanem külföldi politikai hatalmak irányítják kis hazánkat!

Ennek ellenére úgy gondolom, nem lenne bölcs dolog a Jobbiktól az erőszakra buzdítás, szervezkedés. Így is sokszor ALAPTALANUL megkapják a jelzőt: hogy náci párt. Szerintem a Jobbik az előző ciklusba is jól kormányzott, érdekes és hasznos törvényjavaslataik voltak, remélem hogy ezután is képviselni fogják a Magyarságot! De az erőszak nem old meg semmit!

2014. ápr. 7. 14:18
 16/29 anonim ***** válasza:
így van. lépjünk ki a dzsunióból. akkor majd mi irányítjuk az országot. sőt jurópát is. mekkora ötlet a jobbiktól...
2014. ápr. 7. 14:23
 17/29 anonim ***** válasza:
és majd judapesten lesz a parlament ahova csak kalapban vagy fejfedővel lehet bemenni.
2014. ápr. 7. 14:24
 18/29 anonim ***** válasza:
nem judapestet akartam írni, csak a b betűt félreütöttem.
2014. ápr. 7. 14:25
 19/29 anonim ***** válasza:
mi után Feri bácsi odaadta frankhitelbe a házakat, környéken mindenki juniós, így már nehéz lesz ugrálni. még akkor is, ha jobbik választás ez lenne.
2014. ápr. 7. 14:29
 20/29 A kérdező kommentje:
15# Meglátszik hogy Fideszes vagy, írni sem tudsz. Senki nem sopánkodik, az igazi magyarok továbbra is küzdeni fognak. Gondolom te is nyalod a lábát Orbánnak, biztos közeledben egy cigány sincs. Remélem egyszer megtudod, hogy rosszul döntöttél, és szenvedsz érte. Mert ti már mást nem érdemeltek.
2014. ápr. 7. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!