Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fidesz-pártiaktól nem szeretné...

Fidesz-pártiaktól nem szeretnék választ! Szerintetek?

Figyelt kérdés
Sok hazafi embertől (én is az vagyok) hallottam, hogy Orbán kapni fog minden rossz tettéért, egyszer ki fog törni a háború. (Sokan forradalmat írtak, de szerintem az nem ugyan az) Előbb vagy utóbb, Pesten elkezdődik. Ti mit gobdoltok erről? Legfőképp Jobbikosok, illetve szintén hazafiaktól szeretnék választ kapni.
2014. ápr. 7. 13:54
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
Gondoltok*,bocsánat.
2014. ápr. 7. 13:56
 2/29 anonim ***** válasza:
57%

Savanyú a szőlő :P

Nem lehet tisztességesen elviselni a vereséget?

2014. ápr. 7. 13:56
 3/29 A kérdező kommentje:
A magyar küzd amíg kell. Számára nincs olyan ,hogy 'veszíteni'.
2014. ápr. 7. 13:58
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
ha a pirosoldal nyert volna, már szegfű égne a Kossuth téren.
2014. ápr. 7. 13:58
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nem.

2006-ban voltunk a legközelebb a forradalmi helyzethez a rendszerváltás óta. A felgyülemlett feszültség, a balfék kormányzások, a korrupció, az EU-csatlakozásban való csalódás, és Feri hazugságai - mind mind borították a bilit.

A gond az, hogy keveseknél. A legtöbben otthon maradtak, mert "jaj, meglát a főnök a tévében", "jaj, fáj a lábam, a derekam", "nincs ott a viktor" és egyéb kifogások miatt.

Mit várunk ezután? Ki fog elkezdeni és mit? Akkor ott volt gyújtósnak az őszödi beszéd. Mindenki a másiktól várja a kezdeményezést, aztán ha meg is van, akkor mondvacsinált okokkal kihátrál mögüle.

Emiatt nem várok semmilyen forradalmat, semmilyen népfelkelést.

2014. ápr. 7. 13:59
 6/29 anonim ***** válasza:
26%

Persze a c..... itt savanyu szoloznek. Takarodjatok mar nem eleg hogy az orszag titeket partol nem magyarokat? Ha meg irtjak a romakat akkor sir a szatok de az semmi hogy folyton a magyarokat alazzak...

A kerdesre valaszolva ha nem lesz valami mozgalom akkor mindig is kijatszanak majd minket... en mar nem elek magyarorszagon ugytunik nem is fogok.

2014. ápr. 7. 14:00
 7/29 anonim ***** válasza:
56%
hülyeségnek tartom, aki háborút akar az a saját hazája pusztulását kívánja, mégis kiket akarsz megölni egy polgárháborúban, magyarokat? épp elég baj a fidesz győzelme
2014. ápr. 7. 14:00
 8/29 anonim ***** válasza:
83%
Azt nem tudom mi lesz a jövőben...el se tudom már képzelni. De az biztos, hogy az ország több mint felének elege van Orbánból és a pártjából.
2014. ápr. 7. 14:01
 9/29 anonim ***** válasza:

és mit oldana meg? :D

a politikusok, és baráti körük már rég megszedték magukat annyi pénzzel, hogy az ellen te már nem fogsz semmit sem tenni. cserébe tönkremegy a főváros, minden össze lenne törve, ártatlan emberek autói égnének a ház előtt. nem hinném, hogy bárki is pozitívumként élné meg...a politikai krém pedig hamarabb menekülne külföldre, mint elérné őket a feldühödött nép, ha már a vagyonuk nagy része ki van menekítve az országból...

2014. ápr. 7. 14:03
 10/29 anonim ***** válasza:

# 8/8

ÍGY VAN! De a Ferkót sem sírják vissza. Mondjuk legalább IMF hitelből csinálna megint jóvilágot...

2014. ápr. 7. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!