Mesterházy veszített és megint mondott egy olyat, amivel megint csak aláásná magát a közvéleményben. Miért?
Nem elég hogy nem nyertek. (Szerencsére) De megint mondja az oly hülyeségeit amiért sose fognak nyerni:
Lehúrrogta a Jobbikot hogy örülhetnek de káros az országra az erősödésük.
Most nem akarom megint "elmúlt 8 évezni", de szerintem eddig az MSZP több kárt okozott mint a Jobbik. Sőt szinte csak az MSZP okozott kárt, mivel a Jobbiknak még lehetősége se volt rá.
Miért nem gondolja az Mesterházy hogy sose lesz semmiféle haladásuk, ha a Jobbikot állandóan - legtöbbször szóba se veszik - csesztetik. Előtte tükörbe kéne nézni, és utána kne támadni.
Mindenki kötelességének érzi valamiért a többi pártnál, hogy fikázzák a Jobbikot. Sőt nyugatról is jön a nácizás és fasisztázás...
Közben a zsidók, négerek és cigányok békésen és nyugodtan mászkálnak a városokban és senki nem bántja őket. Még csak csúnyán sem néznek rájuk az emberek... Egyszerű hangulatkeltés az egész.
de eleve én se mutogatok egy gyilkosra ha én is gyilkos vagyok.
Ez egy rossz példa, de lényegében ez a mondanivaló.
MEsterházyék csak azért értek el ilyen "magas" eredményt, mert öten összetömörültek egy Összefogásba.
Tehát gyakorlatilag a Jobbik mind az ötüket lehagyta.
Így érthető csalódottsága.
A jobbik már nem kispárt, hanem a legnagyobb ellenfele mind a szociknak mind Orbánéknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!