Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mesterházy veszített és...

Mesterházy veszített és megint mondott egy olyat, amivel megint csak aláásná magát a közvéleményben. Miért?

Figyelt kérdés

Nem elég hogy nem nyertek. (Szerencsére) De megint mondja az oly hülyeségeit amiért sose fognak nyerni:

Lehúrrogta a Jobbikot hogy örülhetnek de káros az országra az erősödésük.

Most nem akarom megint "elmúlt 8 évezni", de szerintem eddig az MSZP több kárt okozott mint a Jobbik. Sőt szinte csak az MSZP okozott kárt, mivel a Jobbiknak még lehetősége se volt rá.

Miért nem gondolja az Mesterházy hogy sose lesz semmiféle haladásuk, ha a Jobbikot állandóan - legtöbbször szóba se veszik - csesztetik. Előtte tükörbe kéne nézni, és utána kne támadni.

2014. ápr. 7. 13:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki kötelességének érzi valamiért a többi pártnál, hogy fikázzák a Jobbikot. Sőt nyugatról is jön a nácizás és fasisztázás...

Közben a zsidók, négerek és cigányok békésen és nyugodtan mászkálnak a városokban és senki nem bántja őket. Még csak csúnyán sem néznek rájuk az emberek... Egyszerű hangulatkeltés az egész.

2014. ápr. 7. 13:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én Schiffer nyilatkozatát találtam a legkorrektebbnek. Ő kerek-perec kijelentette, hogy az emberek nem azért szavaznak a Jobbikra, mert nácik, hanem mert a többi párt nem képes más alternatívát nyújtani nekik.
2014. ápr. 7. 13:29
 3/4 A kérdező kommentje:

de eleve én se mutogatok egy gyilkosra ha én is gyilkos vagyok.

Ez egy rossz példa, de lényegében ez a mondanivaló.

2014. ápr. 7. 13:33
 4/4 anonim ***** válasza:

MEsterházyék csak azért értek el ilyen "magas" eredményt, mert öten összetömörültek egy Összefogásba.

Tehát gyakorlatilag a Jobbik mind az ötüket lehagyta.

Így érthető csalódottsága.

A jobbik már nem kispárt, hanem a legnagyobb ellenfele mind a szociknak mind Orbánéknak.

2014. ápr. 7. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!