Vajon miért nő Mesterházy Attila facebook lájkjainak száma ilyen rohamosan?
Nem tudom.
Hihetetlenül sunyi, tenyérbemászó képe van annak az embernek. Mint egy rosszalkodó, jóllakott ötödikes.
Vagy csak épp kezd megjönni az emberek esze!
(Nem rossz indulatból tettem fel a kérdést!)
"Vagy csak épp kezd megjönni az emberek esze! "
És az abban nyilvánul meg ha "likeolják"?
1:Fele annyi lájkkal rendelkezik mint Tibiatya, pedig minden retkes médiában az ő pofáját látjuk... Annyira nem nagy szám ez, kb 4 millió magyar facebook felhasználó van.
2:Azért nő mivel rengeteg elbutított ember él az országban akik szerint az választási program hogy "éhező gyerekek", meg "apuci anyuci legédesebb kisfia akit mindenki szeret".
"Vagy csak épp kezd megjönni az emberek esze!
(Nem rossz indulatból tettem fel a kérdést!)"
Jajne. Pont ezért, mivel sok hozzád hasonló könnyen befolyásolható hülye él az országban kedves kérdező. Mszp mögött sem szakértelem nincs, sem csapatszellem, sem változtatni akarás.
Ellenzékként lapultak mint nyuszi a fűben, épképzláb ötletük nem volt ami előrevihetné az országot. Nem vagyok fideszes mielőtt megkérdezitek, csak a tényeket mondom.
"Vagy csak épp kezd megjönni az emberek esze!"
Ha valóban így lenne, már rég az utcán menetelne az 1 milliós tömeg, hogy felelősségre vonja a politikusokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!