Vajon miért nő Mesterházy Attila facebook lájkjainak száma ilyen rohamosan?
Figyelt kérdés
2014. jan. 29. 22:24
11/17 anonim válasza:
fizetett lájkolók - a pénzért még egy ilyen undorító alakra is, mint a Mesterházy, lájkolnak
12/17 anonim válasza:
A következő választás a Facebookon zajlik, az nyer aki több lájkot kap.
13/17 anonim válasza:
Én nem vagyok egyik oldal híve sem, legalább annyira utálom őt, mint a vezírünket, de ezek szerint nem csak én kezdtem el furálni a dolgot. Év végén még kb. 34.000 személlyel büszkélkedhetett, hetente 30-40 embert sikerült összeszednie, most ez hirtelen megugrott heti 17.000-re. Nekem gyanús egy kicsit. Illetve nagyon. Szerintem mióta miniszterelnök-jelölt lett, beindította a profilgyártást, hogy úgy tűnjön, tényleg ő a legmegfelelőbb jelölt. Ennyire gyorsan és hirtelen még dicső Viktorunk lájkjainak száma se gyarapodott meg sosem.
14/17 anonim válasza:
Vajon miért nő Cristiano Ronaldo facebook lájkjainak száma ilyen rohamosan?
15/17 anonim válasza:
ugyanazért, amiért a jobbiknak is...mert sok az agyhalott mo-on
16/17 anonim válasza:
Ha az MSZP van a vezetésen választás elõtt akkor az a normális aki a Fideszre szavaz, ha a Fidesz van a vezetésen akkor az MSZP-re szavazók a normálisak.
Szerintem még 12 év után is ez fog menni, mert ennyi esze van a magyar embereknek.
Legalább ne lenne mind a 2 pártnak cigány vezetése.
17/17 anonim válasza:
Azért, mert hirdeti magát. Ha beírod a google-ba, hogy facebook, az elsők között hozza ki az oldalát találatként. Egy időben Orbán is csinált ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!