Most hogy így összeállt a Baloldal (Mesterházy, Bajnai, Gyurcsány, Fodor) mennyi esély van rá, hogy legyőzzék a rezsimet a választásokon?
Nem túl sok, hiszen akárhonnan nézzük, mégiscsak arról a baloldalról van szó, akik eléggé lejáratták már magukat.
Inkább az lehet reális cél, hogy a Fidesz elveszítse a kétharmadát. Bár túl sokat ezzel se nyerünk, mert így bebetonozzuk a mostani állapotokat (amíg a Fidesz egyharmadnál nagyobb arányban képviselteti magát a Parlamentben, addig esélytelen, hogy újra módosítani lehessen a kétharmados intézkedéseket).
Számomra az ideális forgatókönyv az lenne, ha tökmindegy, melyik párt nyer, mindenképp 50% alatt marad. Ez ugye 3 parlamenti párt esetén már lehetséges.
Én megtudom indokolni, hogy miért káros a baloldal, volt rá elég idejük, hogy bizonyítsák tudásukat.
Az a cég, amelyik csődbe megy az nem fogja újra meghívni a régi vezéreket ...
Nem gondoltam volna, hogy Orbán külön azért fizet embereket, hogy a gyakorikerdeseken a kormányváltásról szóló kérdések alatt mocskolódjanak! :D
De innen üzenném, hogy én a Baloldalra fogok szavazni! És még nagyon sokan rajtam kívül! Orbánék meg eltakarodnak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!