Most hogy így összeállt a Baloldal (Mesterházy, Bajnai, Gyurcsány, Fodor) mennyi esély van rá, hogy legyőzzék a rezsimet a választásokon?
Figyelt kérdés
2014. jan. 25. 13:52
41/65 anonim válasza:
Épeszű ember el tudja dönteni,melyik párt értékrendje áll közelebb az övéhez és ki tud(na) többet tenni az országért. Ezt ne másoktól kérdezze meg! Ha én azt mondom hogy MSZP, a másik meg azt,hogy fidesz,akkor mit tesz?
42/65 anonim válasza:
én meg azt mondom jobbik! hülye ember szavaz ezekre
43/65 anonim válasza:
Én is a Jobbikra fogok szavazni.
45/65 anonim válasza:
Örülhetnek, ha a Jobbik legyőzik!
46/65 terményes válasza:
10/51- re : " Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa."
47/65 terményes válasza:
... Bocsánat..." Elkúrtam " A a 10/52-es. kommentre válaszoltam.
48/65 terményes válasza:
... Most meg 10/53.-as nem értem...
49/65 anonim válasza:
Mondják: "Szegény az ördög,mert nincs neki lelke."
És mind azok akik a mostani kormányt buktatnák
Ez uton is kérem mind azokat akikben lélek van: Imádkozzanak azért,hogy ne teljesüljön a Gonoszok vágya.
50/65 anonim válasza:
Uraim!!
Nekünk polgároknak felesleges egymást marni! Mindenki arra szavaz akit arra érdemesnek ítél! A marakodást hagyjuk meg nekik! Egyébként én nyolc éve a baloldalra szavaztam , négy éve a fideszre..... mindkét szavazatomat megbántam....most nem tudom .....!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!