Gyurcsány, Mesterházy, Bajnai "Nem érdemelnek több esélyt" plakátokon. Beindult a kampány? Mire kell még számítani áprilisig?
Fúú a második nagyon megmondta a tutit.
Az a baj, hogy a plakátnak is igaza van, 8 évük volt bizonyítani és semmit nem csináltak, hitelt hitelre halmoztak, most meg a sok hülye nosztalgiázik, hogy a baloldali kormány idején milyen jó volt.
"Beindult a kampány?"
Miért, abbamaradt 2010 után? Fülkeforradalom, Nemzeti Együttmutyizási Nyilatkozat kötelező kifüggesztése, új alkotmány, elszámoltatás, vezetőcserék, közmédiából napi 24 órában harsogó győzelmi jelentések, rezsicsökkentés, rezsifórum, rezsiablak a számlákon, Magyarország jobban teljesít, 2-3 hetente Orbán-beszélgetésnek álcázott s*ggnyalás az MTV-n vagy a Kossuth rádióban, stadionépítés, Békemenet - a választás óta folyamatosan gőzerővel pörög a kormánypárti propaganda.
De az ellenzéket sem kell sajnálni: Hoppál mindne hülyeségére megvolt a válasz Szanyitól, akadt Országházhoz láncolós produkció, ülésteremben kifeszített molinó, beszólogatás, éhségsztrájk, panelba költözés - tisztára, mint az óvodában, mikor a homokozóban előkerül az "én apukám az erősebb!" témakör.
A kampány - szerintem - nem indult be. Csak az eddigi folyamatos kampány most kezd gátlástalanná válni.
most kezd gátlástalanná válni???????
Valakinek a szobrát megcsinálni,szétdarabolni,fejét rugdosni,az szerinted mesedélután volt????
tieddel tették volna hogy éreznéd magad?
Csodálom azt az embert,ha másért nem,ezért. Az ő helyében én meghurcoltattam volna,hogy lepedőben forgatták volna meg,utána vesszőfutás,aztán vele tenni amit a szoborral.
Tették ezt semmi másért,csupán gyűlöletből.Ha gyűlölik,hát gyűlölik,de az még senkit se jogosit fel gúnyjának céltáblává tevésre.
Én erre azt mondom hogy Fidesznek is volt 4 éve, még sem csinált semmit...
Most kezd el adni:
2,4 % nyugdíj emelés (holott ígérte a 13. havit is)
Egészségügybe most tesz pénzt, hogy a választásokra a 3 éve várólistán lévő betegnek meg legyen a protézise.
MÁVhoz VOLÁNhoz szórja a közmunkásokat
Szociális tüzifát osztogat
Jahh 17 ezer Laptopot Miskolcon...
Nem lenne ezekkel gond ha 2010 ben csinálta volna...de így pár hónappal a választások előtt elég átlátszó.
Így nálam ők sem érdemelnek több esélyt!
""Undorító ez a baloldali összefogás""
Ez nem összefogás hanem "érdekházasság" a hatalomért.
Szinte semmiben nem értenek egyet. A választások miatt jelenleg nincs komolyabb vita köztük de a választás után majd nézhessük, hogyan marakodnak egymással. még az is lehet, hogy előbb utóbb széthullanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!