Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Aki a Jobbik ellen van, vagy...

Aki a Jobbik ellen van, vagy csak nem bírja őket. Miért nem tetszik nektek az a párt?

Figyelt kérdés
Szívesen meghallgatnám a véleményeteket, plusz, hogy ti melyik párt felén álltok.

#párt #Jobbik #Jobbik ellen
2014. ápr. 7. 12:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#3 De imádom, amikor a semmit nagyobb alternatívaként kezelik a valaminél, komolyan mondom.

Egyébként én összesen 2-3 olyan közgazdász személlyel találkoztam itt, akik konkrétan kifejtették, hogy MIÉRT rossz a Jobbik gazdaságpolitikája, de a többi ezt a lózungot csak majomként nyomatja.

2014. ápr. 7. 13:09
 12/14 anonim ***** válasza:
16%
Végig olvasta egyáltalán a jobbik programját, vagy megnézett egy beszédét is?(Mivel fórumozik ezért alkalma nyílhatott rá, hogy ezt, meg tegye. A televízióban, nem tudom mennyire volt lehetőségük ezt megtenni, mert 7 éve nincs televízió csatornáim.) Mert, ha igen találni kellett volna biztos vagyok benne olyat, ami igen is szót érdemel.
2014. ápr. 7. 13:10
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem náci, de gerjeszti az indulatokat, és sok embert kirekeszt a magyarságból, akik aztán antifasiszta erők hatása alá kerülnek.

Azzal, hogy rendezvényein üdvözli a szomszéd népek mocskolását és gyalázását, nem előremozdítja, hanem lejáratja a határon túli magyarok fennmaradási törekvéseit, és a magyarságot magát. Ugyanis a magyarság elveszíti erkölcsi alapját a más népektől elszenvedett sérelmek kritizálására, ha saját maga is ugyanúgy viselkedik, mint azok a szlovák, román stb. magyarellenes hangadók, akik miatt a magyarság veszélyben van.

Nem gondolhatják komolyan, hogy úgy egyébként értelmes tartalmú petíciókat a román nagykövetségen, hogy közben a velük lévő tömeg mocskos oláh cigányozik.

A legellenszenvesebb, hogy ezzel valószínűleg tisztában vannak, de mivel ezek növelik a táborukat, a valódi nemzeti érdek háttérbe kerül.

2014. ápr. 7. 13:54
 14/14 anonim ***** válasza:
A 9-es válaszoló szerintem a Morvai Krisztina. Az ír ilyen stílusban :D
2014. ápr. 9. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!