Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi a baj a Fidesszel?

Mi a baj a Fidesszel?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 6. 22:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"1. vagyok. de ne ezt nézd, hogy rezsicsökkentés-áremelés, hanem azt, hogy meg tudsz-e élni. nyilván, ameddig van fedél a fejed fölött, és biztosítani tudsz a családodnak napi élelmet,"

Ha azt nézzük, hogy legyen-e kaja vagy befizessük-e a csekket, inkább a kaját választja az ember, de sajnos ebből meg az lesz, hogy idővel nem tud hol lakni, mert nem fizeti a csekkeket. Ördögi kör.

Ismerek olyan embereket, akiknek van feje felett fedél, normális hús ételt talán, ha karácsonykor látnak. A családfő reggeltől-estig dolgozik, aztán haza megy, alszik egy keveset majd ismét megy és húzza az igát. Nem ismerve hétvégét sem ünnepnapokat sem, csakhogy a gyereknek jusson egy zsemle és rá egy szelet parizer. Akkor tényleg nincs akkora gond ugye? Végül is fedél van a fejük felett..

2014. ápr. 7. 00:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Én ezt nagyon jól ismerem, de meg kell becsülni ezt is. Az én édesapám buszsofőr, emellett másodállásban egy másik cégnél szintén sofőr. Ő is van, hogy ünnepnapokon dolgozik, hiszen a busznak akkor is mennie kell. édesanyám durván fél évig volt munkanélküli, most kapott közmunkaprogram miatt állást júniusig. öcsémmel ketten vagyunk, ebből én dolgoztam tavaly, de szintén megszűnt novemberben az állás...tehát durván most megint ott tartunk, hogy 21 évesen, és öcsémet 19 évesen a szülők tartják el, és nincs gondunk vele. egy átlagos középszerű életszínvonal, ami mindig is megvolt, most is megvan.

tudom én jól, hogy van különbség munka és munka között, meg anyum is szenvedett fél évet, mert nehéz találni, de ezért meg lehet oldani.

2014. ápr. 7. 00:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Akkor a szüleid szerencsésebbek, mert az enyémek már nyugdíjasok.
2014. ápr. 7. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!