Mi a baj a Fidesszel?
Mi a baj a Fidesszel?
Röviden az, hogy nem csináltak semmi pozitívat. A közbiztonság romlott, a GDP is, az államadósság növekedett. Ezt el lehet mondani, de igazából még senkit nem győztek meg ezzel.
DE!
Ami engem személy szerint érint: Az elmúlt 2 évben kb ötször írták át teljesen a felsőoktatással kapcsolatos szabályokat. Idén érettségizek, és fogalmam sincs, hogy mi lesz utána. Vannak terveim, de nem tudhatom, hogy holnapra nem húzza-e keresztbe őket a Fidesz 1243. összevissza "reformja". Az iskolák állami kézbe vétele és a korábbi középiskolákat érintő "reformok" pedig eddig egyetlen érzékelhető eredménnyel jártak: Most januárban kikapcsolták a fűtést az iskolánkban, illetve egyrészt elbocsátások várhatóak (már voltak is az elmúlt 2 évben, ez most folytatódhat), másrészt a fakultációm óraszámát is csökkentették.
Szóval rohadj meg minden fideszessel együtt, akik képtelenek tisztán látni a valóságot és a saját álomvilágukban nem tudom mit csinálva lehetetlenné teszik a tanulást rengeteg diák számára, ezzel elvéve előlünk a jobb élet lehetőségét!
igyekeztem magam finoman kifejezni.
"Csak itélkeznek az emberek de szerintem végre az látszik,hogy a szarból lassan újra épülhet a vár"
A rezsi csökkentés miatt mondod ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!