Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi a baj a Fidesszel?

Mi a baj a Fidesszel?

Figyelt kérdés
Csak itélkeznek az emberek de szerintem végre az látszik,hogy a szarból lassan újra épülhet a vár.
2013. jan. 6. 21:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
Mert a többség látja, hogy még rosszabb a helyzet, mint amikor átvették a kormányzást. A korrupciós ügyektől és hazugságoktól eltekintve. Meg kell nézni az inflációt, a GDP-t, a cégek felszámolásának számát, a reálbérek alakulását és majd rájössz.
2013. jan. 6. 21:50
 2/15 anonim ***** válasza:
13%
semmi.
2013. jan. 6. 21:52
 3/15 anonim ***** válasza:
87%
Mert nem azt látják, hogy lassan újraépülhet a várt, hanem azt, hogy a maradéka is összedől !
2013. jan. 6. 22:01
 4/15 A kérdező kommentje:
Adatok vannak dögivel.De ha van olyan ember Magyarországon aki komolyan az országért dolgozik az miért nem kezdeményezi azt,hogy bármilyen vétséget amit az ország jobbá tételének leple alatt követtek el minősítsenek hazaárulásnak és ez alapján ítélkezzenek.
2013. jan. 6. 22:06
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
Jaja. Végre látszik, hogy Magyarországot még jobban is el lehet adósítani mint ahogyan az MSZP tette, végre látszik, hogy a magyarokat még több jogtól lehet megfosztani, mint az amerikaikat és végre látszik, hogy egy gazdag országban is be lehet vezetni a rabszolgaságot.
2013. jan. 6. 22:40
 6/15 Vadkan01 ***** válasza:
Oh hát nem is tudom :P
2013. jan. 6. 23:30
 7/15 anonim ***** válasza:
93%

Mi a baj a Fidesszel?

Röviden az, hogy nem csináltak semmi pozitívat. A közbiztonság romlott, a GDP is, az államadósság növekedett. Ezt el lehet mondani, de igazából még senkit nem győztek meg ezzel.

DE!

Ami engem személy szerint érint: Az elmúlt 2 évben kb ötször írták át teljesen a felsőoktatással kapcsolatos szabályokat. Idén érettségizek, és fogalmam sincs, hogy mi lesz utána. Vannak terveim, de nem tudhatom, hogy holnapra nem húzza-e keresztbe őket a Fidesz 1243. összevissza "reformja". Az iskolák állami kézbe vétele és a korábbi középiskolákat érintő "reformok" pedig eddig egyetlen érzékelhető eredménnyel jártak: Most januárban kikapcsolták a fűtést az iskolánkban, illetve egyrészt elbocsátások várhatóak (már voltak is az elmúlt 2 évben, ez most folytatódhat), másrészt a fakultációm óraszámát is csökkentették.

Szóval rohadj meg minden fideszessel együtt, akik képtelenek tisztán látni a valóságot és a saját álomvilágukban nem tudom mit csinálva lehetetlenné teszik a tanulást rengeteg diák számára, ezzel elvéve előlünk a jobb élet lehetőségét!

igyekeztem magam finoman kifejezni.

2013. jan. 6. 23:46
 8/15 anonim ***** válasza:
92%
Azon kívül, hogy teljesen hülyének néznek mindenkit? De hogy egy konkrét példát mondják: magánnyugdíjból ellopott pénz elherdalasa.
2013. jan. 7. 00:12
 9/15 anonim ***** válasza:
94%
Bocs, milyen vár? Lassan ott tartunk, hogy gazdasági embargó lesz az ország körül, az ellenzék és az értelmiség szisztematikusan lesz leépítve, az ország gazdasági minisztere a fenekeinken lévő pontokat kutatja, egy szülői munkaközösséges, fontoskodó banya ül az oktatás élén, a Nemzeti Erőforrás Miniszterhez képest Baló György ékesszóló-művész, egy maffiózó felel a közbiztonságért, ellopták az emberek nyugdíjait, az ország 40%-a él létminimum alatt, és minderről a Felcsúti Rém tehet, akinek a legfőbb baja az, hogy stadionokat építsen milliárdokért, közpénzből. Milyen vár, kérdem mégegyszer? Félreértés ne essék, nem szeretem az MSZP-t se, de sose hittem volna, hogy valaha még rimánkodni fogok Gyurcsányért. De inkább ő, inkább, mint ez az undor.
2013. jan. 7. 02:37
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

"Csak itélkeznek az emberek de szerintem végre az látszik,hogy a szarból lassan újra épülhet a vár"

A rezsi csökkentés miatt mondod ezt?

2013. jan. 7. 03:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!