Hogy lehet, hogy ilyen kevés a szavazója a Jobbiknak?
de most amúgy mi van Magyarországon? a magyarok tartják el a cigányokat akik nem dolgoznak hanem a családiból élnek
ez így rendben van?
sztem nem, nem akarok én cigány irtást sem halálbüntetést de ezt kellene valahogy megoldani meg azt hogy a magyarok pénze itt maradjon Magyarországon mert ha jól tudom adókedvezményt( vagy nem tom mit kaptak a külföldi cégek munkáltatok) és éhbérért dolgoztatják a magyarokat
ezen kellene változtatni mert pl: a magyar ember kimegy tescoba aldiba lidlibe vásárolni mert ott "olcsóbb" és láttam már hogy a városban egy kisboltban ugyan azt a terméket ugyanazt a márkájú dolgot ugyanakkora kiszerelésben 1000 Ft-vel olcsóbban kaptam meg mint a tescoban
sokszor drágábban lehet megkapni az ilyen nagyobb szupermarketekben a dolgokat mint coopban vagy bármelyik kisebb üzletláncban és ez a szomorú mert sokan észre sem veszik és drágábban veszik meg és a pénz nagy része amit ott elköltött megy ki külföldre
amúgy nem olyan kevés a szavazója a jobbiknak csak a fidesz nagyon megvette azokat akik külföldről szavazhatott mert ő adta nekik ezt a lehetőséget és ezért terméseztessen ő kapta a szavazatok nagy részét
meg hát a sok agymosott öreg nénike csak azt vette észre hogy nemrég volt rezsicsökkenés stb
ezért már el is hitte hogy tényleg tesz vmit az országért a fityisz
sokan azt hiszik hogy milyen rasszista idők lennének ha a jobbik kerülne hatalomra(megjegyzem én is tanakodtam rajta de remélem nem)mert sztem az a párt akinek van esélye legyőzni a fityiszt ez az 1 párt van és aki az ország érdekeit nézi nem a sajátját. Mind a fityisz mind az ellenzéki összefogás elcsalja az ország pénzét
nem értek annyira a politikához de azért a hülye is észre veszi vagy talán mégsem, lásd a fityisz ismét közel 2/3 győzelmet aratott -.-
arra lennék kíváncsi hogy mennyi szavazatot kapna a fityisz ha 65 év felett nem lehetne szavazni vagy nem teljes értékű szavazatnak számítana
mert ebben van a fidesz ereje az öreg hiszékeny nyugdíjas bagázsban
nem csodálom XD
meg 1részt az öreg nagyik nem igen tudják még a böngészőt sem megnyitni XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!