Hogy lehet, hogy ilyen kevés a szavazója a Jobbiknak?
Figyelt kérdés
Eddig csak azt hangoztatták, hogy milyen erősek és nyerni fognak. Ennek ellenére nem ez van. Azért ennél nagyobb szavazótáborra számítottam.2014. ápr. 6. 22:37
3/19 anonim válasza:
elkeserítő!!!!!!!!!!! Le van bundázva az egész, azaz olvastam valamit hogy megvették a romákat Gyöngyösön....
4/19 A kérdező kommentje:
"Le van bundázva az egész, azaz olvastam valamit hogy megvették a romákat Gyöngyösön"
És mégis mire vették meg? Hogy ne a Jobbikra szavazzanak:-) Amúgy sem szavazna sok rájuk az biztos....
2014. ápr. 6. 22:42
5/19 anonim válasza:
Most hetekig ezt fogják nyomni a jobbikosok, hogy csalás volt :) fogadok a kurucinfo már megírta, hogy a jobbik kárára elcsalták a választásokat, pedig 29 millión szavaztak a jobbikra. :)
6/19 anonim válasza:
Pedig a fiatalság nagyrész jobbikos csak sokkal több az öreg szottyat nyugdijjas aki csak azt vette észre hogy nemrég a Fidesz dobbot egy kis kenyeret és ezzel már ők neg is lettek véve...
7/19 anonim válasza:
Tényleg most örvendhettek Fideszesek látom a válaszatakioton hogy arc az van de ész az sehol. szebb jövőt 2018-ra már kell egy jobb élet. Csak Nemzet! Jóéjszakát!
8/19 anonim válasza:
"Most hetekig ezt fogják nyomni a jobbikosok, hogy csalás volt :) fogadok a kurucinfo már megírta, hogy a jobbik kárára elcsalták a választásokat, pedig 29 millión szavaztak a jobbikra. :)"
Nem a melléfogásosok rágódnak ennyit rajta? :)
9/19 anonim válasza:
Én örülök hogy van egy kis eszük az embereknek. szomorú hogy egyáltalán ennyi támogatottságot élveznek egy demokratikus Európában neonáci pártként.
10/19 anonim válasza:
"szomorú hogy egyáltalán ennyi támogatottságot élveznek egy demokratikus Európában neonáci pártként."
Mitől is neonáci? Azért, mert egyedüliként kiáll a magyar emberekért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!