Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért gondoljátok, hogy a...

Miért gondoljátok, hogy a Jobbiknak nem jó a programja? Miért gondoljátok, hogy baj lenne, ha kilépnénk az unióból pl?

Figyelt kérdés

Tehát részletezem, miért jó a Jobbik programja, de csak a vitákat kiváltó pontjaikat emelném ki:

-Unióból való kilépés előnyei: - visszahoz(hat)nák a halálbüntetést, ezáltal nem lennének tele a börtönök(cigányokkal se), jelentősen csökkenne a bűnözés ennek hatására. ez miért lenne baj?

-kéne fizetni a bejővő kereskedőknek vámot

-kiűznék a multikat: és? ez is csak jó lenne, mivel a multik miatt ment csődbe rengeteg magyar cég... lásd: a rendszerváltásig magyar cégekből éltünk, nem voltunk unió tagok! mégis jobban éltek az emberek sokkal, mint most! nem engedett be az ország mindenféle hulladék céget, ami mint most jelen esetben l...fsz pénzért dolgoztatja az embereket.. Én tudom milyen ilyen cégekben dolgozni! Olyan vagy mint, egy robot, közben alig keresel pénzt.. Szóval.. ez szerintem nem lenne rossz..

- támogatnák a vállalatokat

- végre olyan adórenszer lenne, ami a gazdagoknak lenne rosszabb, és igazságos lenne a szegényeknek(a Fideszesek bánatára

- csökkentenék a munkanélküliséget: és nem úgy mitn Orbánék, hogy állítólag több százezerrel több ember dolgozik, mint 4 éve. Persze.. közmunkások(havi 38 ezerért, amiből meg lehet élni...), és a külföldön dolgozó munkavállalókat is beleszámolják...

2014. ápr. 5. 16:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
36%

"- visszahoz(hat)nák a halálbüntetést, ezáltal nem lennének tele a börtönök(cigányokkal se), jelentősen csökkenne a bűnözés ennek hatására. ez miért lenne baj?"

Lehet valaki akármilyen bűnöző, a szavazatommal nem fogok hozzájárulni egy ember halálához sem, mivel keresztény vagyok.

"-kéne fizetni a bejővő kereskedőknek vámot

-kiűznék a multikat"

Magyarország kis ország szörnyű gazdasági helyzettel, sajnos az autonóm gazdaság lehetetlenség lenne, mivel a szakértelem már kivándorolt, az infrastruktúránk pedig gyenge. A multik rengeteg tőkét hoznak be, és rengeteg embernek adnak munkahelyet.

Én nem akarok az Unióból kilépni, szívesebben vagyok Anglia, Németország, Franciaország szövetségese, mint Iráné, Észak-Koreáé vagy Szaud-Arábiáé.

2014. ápr. 5. 16:19
 2/22 anonim ***** válasza:
39%

Hüle vagyol?

-A multicégek több ezer dolgoztatnak,rengeteg tőkét hoznak be. Ennyi idő alatt a kivonásuk hatalmas csapást mérne a gazdaságra.Amíg felépítenénk párhuzamosan egy működő gazdaságot és közben kivonnák őket,évtizedek lennének.

-Az Unió elég nagy pénzeket ad projektekre.Te szívesebben fizetnéd ezt?+Könnyebb a külföldi munkavállalás.

2014. ápr. 5. 16:25
 3/22 anonim ***** válasza:
75%

"Miért gondoljátok, hogy a Jobbiknak nem jó a programja? Miért gondoljátok, hogy baj lenne, ha kilépnénk az unióból pl?

Tehát részletezem, miért jó a Jobbik programja, de csak a vitákat kiváltó pontjaikat emelném ki:

-Unióból való kilépés előnyei: - visszahoz(hat)nák a halálbüntetést, ezáltal nem lennének tele a börtönök(cigányokkal se), jelentősen csökkenne a bűnözés ennek hatására. ez miért lenne baj?"

Az unióból való kilépéssel nemhozhatnánk vissza a halálbüntetést. Ezt még 3 nemzetközi egyezmény is korlátozza. De ha meg is szegnénk mindet, és nem számolnánk a szankciókkal, akkor úgy képzeled hogy elkezdenénk mészárolni a bűnelkövetőket? Nonszensz. A halálbüntetés meglétekor se volt túl sok kivégzés. Visszatartó ereje nincs a bűnözésre. Amúgy is a súlyos bűncselekmények száma már 20 éve csak csökken. Vagy a bolti tolvajt is kivégeznéd?

-kéne fizetni a bejővő kereskedőknek vámot

Mint ahogy nekünk is kéne vámot fizetnünk, és egyelőre exportőr ország vagyunk, azaz erre mi fizetnénk rá.

-kiűznék a multikat: és? ez is csak jó lenne, mivel a multik miatt ment csődbe rengeteg magyar cég... lásd: a rendszerváltásig magyar cégekből éltünk, nem voltunk unió tagok! mégis jobban éltek az emberek sokkal, mint most! nem engedett be az ország mindenféle hulladék céget, ami mint most jelen esetben l...fsz pénzért dolgoztatja az embereket.. Én tudom milyen ilyen cégekben dolgozni! Olyan vagy mint, egy robot, közben alig keresel pénzt.. Szóval.. ez szerintem nem lenne rossz..

A multik tartják el Magyarországot. A befizetett adók- ami valós GDP termelés- 95%-t multik adják. Lehet hogy a tescoárufeltöltő szrul keres, de normális bérek is a multiknál vannak. Tudom, közhely, de tanulni kellett volna...

- támogatnák a vállalatokat

Na de miből? Mert EU és multik nélkül mégis mi lenne a bevételi forrásunk?

- végre olyan adórenszer lenne, ami a gazdagoknak lenne rosszabb, és igazságos lenne a szegényeknek(a Fideszesek bánatára

Szintén miből? Lehet adakozni, lehet növelni a kiadást, de mi lesz a bevételi oldallal?

- csökkentenék a munkanélküliséget: és nem úgy mitn Orbánék, hogy állítólag több százezerrel több ember dolgozik, mint 4 éve. Persze.. közmunkások(havi 38 ezerért, amiből meg lehet élni...), és a külföldön dolgozó munkavállalókat is beleszámolják...

Oké, ki foglalkoztatná a felszadult 2millió embert? Itt állnánk Európa közepén, magunkat fszán elszigetelve Európa gazdaságától, mégis milyen tevékenységet folytatnánk, és ki finanszírozná, és milyen piacon tudnánk vele megjelenni versenyképesen?

2014. ápr. 5. 16:31
 4/22 anonim ***** válasza:
55%

Ha kilépünk az unióból, az megnehezíti majd az utazást és munkavállalást más országokba.

Másrészt, azt a több tízezer dolgozót, akiknek a multik munkát adtak eddig, ki fogja tovább foglalkoztatni? Te, kedves kérdező?

2014. ápr. 5. 16:33
 5/22 anonim ***** válasza:
81%

Azért az érdekelne, ezeket honnan veszitek?

- Kilépünk az unióból?

A Jobbik célja újratárgyalni a feltételeket, és amennyiben az unió nem kezel egyenjogú partnerként, hanem gyarmatként, akkor népszavazás a kilépésről.

- Multik kiüldözése?

A Jobbik azt akarja elérni, hogy a multiknál dolgozók ugyanazt a bért megkapják, mint az anyaországban dolgozók. Illetve ne kapjanak olyan kedvezményeket, amiket a magyar vállalkozók nem kapnak meg.

2014. ápr. 5. 16:50
 6/22 anonim ***** válasza:
72%

"A Jobbik azt akarja elérni, hogy a multiknál dolgozók ugyanazt a bért megkapják, mint az anyaországban dolgozók."

Akkor mi a búbánatért jönnének ide? Hogy szenvedjenek a nyelvvel, de legalább 1000km-t utaztassák az audikarosszériát poénból?

2014. ápr. 5. 17:02
 7/22 anonim ***** válasza:
55%

1, 97%-ban Uniós támogatásból épül az országban minden.

2, Külföldi munkavállalás azonnal.

3, Abba az országba megyek az övezeten belül és akkor amikor akarok bejelentés nélkül

4, Erasmus program

5, Európai közös fejlesztési stratégiák pl. most a roaming díj eltörlése.

Emberek hogy tudnak ezek ELLEN szavazni?

2014. ápr. 5. 17:11
 8/22 anonim ***** válasza:
55%

"sajnos az autonóm gazdaság lehetetlenség lenne, mivel a szakértelem már kivándorolt,"

Hogy semmihez sem értesz az egyedül a te szégyened.

2014. ápr. 5. 18:05
 9/22 anonim ***** válasza:
21%

"Ha kilépünk az unióból, az megnehezíti majd az utazást és munkavállalást más országokba. "

Ezt én is nagyon remélem.

2014. ápr. 5. 18:06
 10/22 anonim ***** válasza:
28%

"Akkor mi a búbánatért jönnének ide? "

Reménykedjünk benne, hogy be sem tennék a lábukat az országba. Valahogy csak ki lehet őket hajtani, ha másképp nem szarrá kell adóztatni!

2014. ápr. 5. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!