Miért gondoljátok, hogy a Jobbiknak nem jó a programja? Miért gondoljátok, hogy baj lenne, ha kilépnénk az unióból pl?
Tehát részletezem, miért jó a Jobbik programja, de csak a vitákat kiváltó pontjaikat emelném ki:
-Unióból való kilépés előnyei: - visszahoz(hat)nák a halálbüntetést, ezáltal nem lennének tele a börtönök(cigányokkal se), jelentősen csökkenne a bűnözés ennek hatására. ez miért lenne baj?
-kéne fizetni a bejővő kereskedőknek vámot
-kiűznék a multikat: és? ez is csak jó lenne, mivel a multik miatt ment csődbe rengeteg magyar cég... lásd: a rendszerváltásig magyar cégekből éltünk, nem voltunk unió tagok! mégis jobban éltek az emberek sokkal, mint most! nem engedett be az ország mindenféle hulladék céget, ami mint most jelen esetben l...fsz pénzért dolgoztatja az embereket.. Én tudom milyen ilyen cégekben dolgozni! Olyan vagy mint, egy robot, közben alig keresel pénzt.. Szóval.. ez szerintem nem lenne rossz..
- támogatnák a vállalatokat
- végre olyan adórenszer lenne, ami a gazdagoknak lenne rosszabb, és igazságos lenne a szegényeknek(a Fideszesek bánatára
- csökkentenék a munkanélküliséget: és nem úgy mitn Orbánék, hogy állítólag több százezerrel több ember dolgozik, mint 4 éve. Persze.. közmunkások(havi 38 ezerért, amiből meg lehet élni...), és a külföldön dolgozó munkavállalókat is beleszámolják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!