Mi visz egy embert arra, hogy a Fideszre szavazzon?
"a Fidesz intézkedéseivel tipikusan az a réteg járt jól, amelybe Te nem tartozol bele"
Próbáld értelmezni a mondatot. Pont, hogy te nem jártál jól. De van, aki igen. És hiába elégedetlenkedsz, ezt a választást lendületből behúzza a Fidesz. Mert nincs ellenfele.
A szuklatokoruseg,tudatlansag,felvilagosulatlansag!
Es ahogyan irtad,valaki a csaladbol,rokonsagbol fidesz parttag!
Minden esetre 100- as ember nem szavaz ezekre a hitvany bandara!
2010-ben sokan örültek a Fidesznek. 2012-re a nép elakarta takarítani Orbánt! 2014-re a nép megint kezd elégedettebb (nem elégedett, csak elégedettebb lenni) lenni, úgy,hogy sok kellemetlen, és nem kellemetlen átalakítást végzett, és intézkedést hozott! Számomra ez az igazi profizmus Orbán részéről, és ez mindent elmond!
Szegény ember talán nem szavaz a Fideszre. Mindig a középosztállyal jönnek, csak velük foglalkoznak szinte, és én a szegénység tetején, vagy a közép alján vagyok, de azért is a Fideszre fogok szavazni, mert jó irányba mennek a dolgok, Orbán nem egy hülye politikus, valószínűleg meg van az oka, hogy miért a középosztályt erősíti leginkább....
Jó kérdés! Egy eldugott kis faluban lakunk, de ma estére csődíti össze a környék romáit ingyen vacsorára, és még énekest is hoznak.
Előtte segély csomagot osztottak, szintén a romáknak.
Ők megvehetők, és élnek is ezzel.
Ingyen vacsoráért szavazat.
A Fidesz rendbehoz mindent amit az MSZP tönkretett.
Rengeteg új munkahelyet teremt, csökkenti megállás nélkül a rezsit stb.
de légyszives te is 18-as mondj már számadatokat is. NEKED miben lett amúgy jobb? persze, neked volt eddig is munkád, ha mondjuk megszűnt volna a munkahelyed, akkor te sem fújnád a "rengeteg munkahelyet teremt a fidesz" szöveget.
A fidesz nem rossz, a rendszer a rossz. Ha úgy épülne fel az egész kormányzás, hogy a legfelsőbb szinten tisztán független emberek állnának, akkor működne jól, de ilyen nincs. Az emberek pedig ezt várják, és ezért kesereg az, aki rosszkor került rossz helyzetbe.
Én szüleim hatására rengeteget tanultam az utóbbi néhány évben, hogy hogyan ne csináljam. Édesanyám ~másfél éve azt mondta a 10 éves munkahelyére, hogy ott hagyja, mert bunkó a főnök...ez után fél évet szenvedett, mire a közmunkaporgram által határozott időre kapott munkát...és mit csinál? már előre vészjóslóan azt mondja, hogy na de mi lesz majd 2-3 hónap múlva...elárultam neki, hogy mi lenne? eszébe sem jutott keresni az elmúlt majdnem 1 év alatt, pedig tudta azt, hogy ez csak ideiglenes lehetőség. itt a gond a többséggel. ez persze csak féligazság, mert mint mondtam, fél év kellett ahhoz, hogy ő valamelyest kilábaljon ebből...holott állítólag csak úgy teremnek a fán a munkahelyek, mert viktor teremtett már 1 milliót. ezt a részt kéne megérteni az elvakultságot félretéve, hogy az, hogy nekem jó, mert épp nem kerültem munkanélküliek közé valamilyen oknál fogva, az nem jelenti azt, hogy ez azért van, mert tök jól kormányoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!