Miert pont arra szavaztok (akire szavaztok )?
Ez lesz a masodik "valasztasom". Az elsonel nem sokat gondolkoztam es arra szavaztam amire a szuleim, testverem.
De most egyedul szeretnek hatarozni.
Ketto kozott vacilalok, az elso nem sok jot tett (velem), de rosszat se.
A masodik talan jo lenne, szimpatizalok a nezeteivel, de ha kormanyra kerulnenek nem tudom, hogy kepesek lennenk a megvalositashoz.
Te mi alapjan valasztasz?
Aki nem szavaz az ertelem szeruen ne valaszoljon.
Koszonom
# 10
Azok nagy része, amiket megcáfoltál, TÉNY volt.
Teljesen elvesztettem a hitem a magyar társadalomban, mikor a "cáfolataidat" olvastam. Egyáltalán nem vagy tisztában a TÉNYEKKEL. Letagadod azokat. Véleményed szerint nem gond ha a Fidesz lop, csal, hazudik, mert mások is megtették. Csodálatos az erkölcsi tartásod, gratulálok. A 6. válaszoló szavaiból, pont az vehető ki, hogy NEM Jobbikos. Erre te lejobbikosozod...nem is folytatom..
Kérdésre: Én leakarom váltani a Fideszt, ezért szavazok arra a pártra aki szerintem a legmegfelelőbb erre a célra.
" nem gond ha a Fidesz lop, csal, hazudik, mert mások is megtették."
Nem hát. Az oka? Nincsen!! olyan párt a világon, ami nem lop, csal, hazudik. Ezt csak a valagbuta jobbikosok hiszik Vonáékról, természetesen nem igaz.
Ja, csak hogy segítsek kicsit: attól, hogy NAGYKAPITÁLISBAN írsz, még nem feltétlen van igazad.... csak a bunkók ordibálnak érvek helyett.
# 12
Sajnálom, ha a szavaimból azt vetted, ki, hogy én Jobbikos vagyok. Nem vagyok.
A nagybetűvel írást a szó kihangsúlyozása érdekében használtam, nem pedig ordibálás szövegbeli imitálásaként.
Én még hiszem, hogy léteznek becsületes emberek.De ha te csak annak alapján találod a Fideszt kormányzásra kompetensnek, hogy ugyan úgy lop, csal hazudik, mint a többiek, akkor elég törékeny talapzaton áll a bele vetett hited.
"De ha te csak annak alapján találod a Fideszt kormányzásra kompetensnek, hogy ugyan úgy lop, csal hazudik, mint a többiek, akkor elég törékeny talapzaton áll a bele vetett hited."
Nem. 200%-osan hiszek abban, hogy nem volna értelme éppen most egy másik lopós, sikkasztós, hazug bandára leváltani. Sem a populista Jobbikra, sem a rablógyilkos MSZP-féle egybekapaszkodásra. A fidesz sem jó, félreértés ne essék, de tudjátok, mi magasan a legrosszabb nekünk, átlagnak? A 4 évenkénti kormánycsere. Szigorúan nemzetgazdasági értelemben persze, mert a többire teszek.
ma 11:26
Szerintem meg haljon meg.
33%
Vona beszédei lelkesítők számomra, szívemből szólnak, most még lelkes, hogy mit hoz a holnap, csak akkor tudod meg ha eljött a pillanat. Az emberi természet alapvetően bűnös, hanyatló, „erőszakkal „ vagy a nélkül de korrumpálható, elkerülhetetlen. Nagy lelki erőre és erkölcsre van szükség, hogy az ember, emberként éljen a földön. Az elmúlt 24 évben eladták külföldnek a magyarokat, vagy maguknak osztották szét a javakat, ez nem működhet tovább. Esélyt kell adni a Jobbiknak vagy Lmpnek. És nem csak arra kell várni, hogy majd az aktuális kormány megold mindent, nekünk polgároknak is fel kell nyitnunk a szemünket és felvenni a harcot a nagyhatalom ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!