Van itt valaki aki a szocikra fog szavazni? Miért?
"Arról vitatkozhatnánk, hogy melyik a leszerepelt, bukott kormány. Nem is tudom ki volt az, aki a legtöbb választást elbukta. Biztos véletlen."
Gondolom az is, hogy ti most ugyanazt csinálnátok. (Visszaültetni a kormányzásba egy leváltott bandát a gyengébbek kedvéért.)
Az, hogy a fidex milyen az még nem azt jelenti, hogy a "csodatevő kormányváltók" elhozzák a kánaánt!
És hát ja, pár hülyeséget megszüntetni, ha egyáltalán megszüntetnék, bár az ígérgetéshullámokra felülni....
Én már nem nagyon hiszek el semmit.
Egyébként a haverjaid is egyből vennének fel hitelt, csak az IMF-től.
Az nekünk mitől is lesz jobb? Tudom, az "olcsóbb kamat".
De soroljatok már fel olyan országokat amelyek kilábaltak a fekáliából a segítségükkel!
"államkötvény nem ugyanaz a kategória, orosz hitel sem éppen kedvező, jó mondjuk oroszok úgysem tudnak semmit csinálni NATO tagság + ha elzárnák a gázt akkor EU azt mondja ok mi sem kérünk és 1 nap alatt Zimbawe hiperinflál a rubel, mondjuk na mind1 abba nem gondolok bele mi lenne ha egy ilyen esetben Jobbik lenne kormányon. DE YOLO HAN SOLO."
Azért a ruszkik nem abba a kategóriába tartoznak, hogy félvállról lehessen venni őket, hiába van nátó, satöbbi, és ha elzárnák a gázt akkor azt megérezné európa is.
Mi mindenképpen a rövidebbet húznánk!
Ettől függetlenül én addig kizártnak tartom azt amíg itt ezek fogják váltogatni egymást, hogy ez az ország valaha is fejlődni fog, sőt csak kilábalni a gödörből, és nem lesz normális alternatíva helyettük (itt nem pont a jobbikra gondolok), de hát feleslegesen a remény úgy látom.
Még ha lenne egy megújult baloldal ezek a bohócok nélkül akkor talán megfontolandó lenne.
"Az, hogy a fidex milyen az még nem azt jelenti, hogy a "csodatevő kormányváltók" elhozzák a kánaánt!
És hát ja, pár hülyeséget megszüntetni, ha egyáltalán megszüntetnék, bár az ígérgetéshullámokra felülni....
Én már nem nagyon hiszek el semmit."
Dehogy nem hiszel el. A mindenható Jobbiknak még azt is, hogy piros az ég. Szánalmas, hogy sokan azt hiszik, hogy ők talpig becsületesek lennének, akik a nép érdekeit helyeznék mindenek elé.
"2Az Összefogás többek között azt ígéri, hogy visszaállítja a többkulcsos adórendszert, megint igyenes lesz a felsőoktatás, lesz előrehozott nyugdíj""
Te mindent elhiszel amit ígérnek?
A felsőoktatás az mszp idején sem volt ingyenes.
2006-ban is sokat ígértek. Mi lett belőle???
Sok olyan dolgot ígérnek amit nem lehet megvalósítani vagy csak hatalmas költségvetési hiány árán.
"Te mindent elhiszel amit ígérnek? "
Igen.
Nem lesz GÁZÁREMELÉS! Ugye Lendvai?
Nem értem a szavazóikat. Nyolc év alatt az összes ígéretüket megszegték és hazudtak egyfolytában. De ne is menjünk ennyire vissza (mert sokak számára ez már memóriahatáron túltesz). Emlékezzünk csak pár hónappal korábbra, amikor azt hangoztatta Mesterházi, hogy Gyurcsánnyal semmiféleképpen nem lépnek szövetségre. Most meg hol tartunk? Ennyit ér a szavuk.
De a legrosszabb, hogy a hatalom iránti igényükön kívül nincs bennük konszenzus. Más programjaik vannak. Egy ilyen "összefogás" hogyan lenne képes kormányozni az országot?
""Hát azért 2-4% IMF és 6-8% államkötvény nem ugyanaz a kategória,""
Hihetetlen, hogy vannak olyan emberek akik az IMF hitelt jobban szeretnék a piaci finanszírozás helyet. Államkötvényt minden demokratikus ország bocsájt ki és nem IMF hitelt vesz fel súlyos megszorításokért cserébe.
Gondolom akik egy IMF hitelt szeretnének azok az ezzel járó megszorításokat is szeretik.
Bérek csökkentése - nyugdíjak csökkentése - leépítések- elbocsájtások- STB...
"Szánalmas, hogy sokan azt hiszik, hogy ők talpig becsületesek lennének, akik a nép érdekeit helyeznék mindenek elé."
Hát ha már a szánalmasságról beszélünk az inkább az, hogy vannak akik azt hiszik az összefosás milyen jó lesz, pedig már volt alkalmuk leszerepelni, és, hogy majd be is fogják váltani az ígérgetéseket. :)
(Én is emlékszem a 2006-os "vitára" ahol a haverod letagadta a vizitdíjat pl. aztán utána véletlen mégis bevezették.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!