Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Van itt valaki aki a szocikra...

Van itt valaki aki a szocikra fog szavazni? Miért?

Figyelt kérdés
2014. márc. 31. 21:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
45%
Én, családom, barátaim, szaktársaim nagy része az egyetemen, mert csak. Minek indokoljam meg? Úgyis lehurrognak, hogy miért nem a Jobbikra. Írhatok akármit.
2014. márc. 31. 21:27
 2/21 anonim ***** válasza:
Én azért meghallgatnálak:)
2014. márc. 31. 21:28
 3/21 A kérdező kommentje:
Én is kíváncsi lennék rá, kedves Első!:)
2014. márc. 31. 21:37
 4/21 anonim ***** válasza:
18%
Én szintén. Hasonlóan az egész családhoz. Hogy miért? Mert a Jobbik programja az kőkommnunista és korábbi SZDSZ-es vállalkozó családként ( nem , nem vagyunk zsidók egyáltalán) , semmi nem rosszabb annál mint hogy az állam belepofázik mindenbe.
2014. márc. 31. 21:43
 5/21 anonim ***** válasza:
17%
Én mindenkit bíztatok, hogy szavazzon az összefogásra, Együtt 2014-re, így biztosan elindulhatunk a megújulás útján.
2014. márc. 31. 21:49
 6/21 anonim ***** válasza:
52%

Még semmit nem írtam és már le lettem pontozva. Ennyit arról, hogy mindenkinek joga van eldönteni, hogy kire szavaz.

Azért szavazunk rájuk, mert nem tudunk jobb alternatívát. Orbán kormányból már az első sem volt szimpatikus, emlékszek rá, de ez a második még azon is túltesz. Családtagjaim, barátaim, kedves ismerőseim, legjobb orvosaim költöztek külföldre, mert amióta az Orbán van nem tudnak itthon megélni. Nem az Mszp idején, hanem most, 1-2 éve. Magasról teszek rá, hogy mit mondanak a statisztikák a népvándorlásról, meg egyebekről, én a szememnek hiszek. Azt is látom, hogy ugyanannyi munkáért kevesebb pénzből kell gazdálkodnunk, az árak pedig magasabbak a rezsicsökkentés miatt. Nyugdíjba is a Fidesz egyik hülye intézkedése miatt nem tudott elmenni apám, pedig 14 éves kora óta dolgozik és az egészsége sem túl jó. Ha maradt volna az Mszp, akkor már tavaly elmehetett volna. És még sorolhatnám, de nem teszem, mert csak felidegesítem magam. Programjuk egyébként most sincs az elmúlt 8 évezésen kívül, holott az elmúlt 4 évtől sincs okuk elájulni. Sőt, számomra az még rosszabb is.

Az Összefogás többek között azt ígéri, hogy visszaállítja a többkulcsos adórendszert, megint igyenes lesz a felsőoktatás, lesz előrehozott nyugdíj. Nekem pont erre van szükségem, ezért szavazok rájuk. Ezek szerint az ismerőseimnek, családomnak is, illetve annak a nem kevés embernek is, aki részt vesz a gyűlléseken. Nem csak a nyuggerek, fiatalok is. Én is huszonéves vagyok, nem hetven. Lehet mondani, hogy úgysem valósítanák meg, de erre egyik pártnál sincs garancia. Ennyi erővel nem is érdemes szavazni.

Bevallom, hogy elgondolkodtam a Jobbikon, de végül elvetettem. Az csak egy fellángolás volt.

2014. márc. 31. 22:19
 7/21 anonim ***** válasza:
+1
2014. márc. 31. 23:00
 8/21 anonim ***** válasza:
60%
Azért arra roppant kíváncsi lennék milyen lenne az a "megújulás". (Gondolom csőd.)
2014. márc. 31. 23:17
 9/21 anonim ***** válasza:
28%
Mert most olyan jól áll a gazdaság nem? Baromi erős a forint és véletlenül sem a bóvli kategória az ország. Lehet mondogatni, hogy az Mszp tette tönkre az országot, de ez csak egy szánalmas kifogás. Ov-nek is volt lehetősége. Nem stadionra, haveroknak és esküvőre kellett volna költeni.
2014. márc. 31. 23:22
 10/21 anonim ***** válasza:
62%

"Mert most olyan jól áll a gazdaság nem? Baromi erős a forint és véletlenül sem a bóvli kategória az ország. Lehet mondogatni, hogy az Mszp tette tönkre az országot, de ez csak egy szánalmas kifogás. Ov-nek is volt lehetősége. Nem stadionra, haveroknak és esküvőre kellett volna költeni."

De majd az összelopás egyből svájc-erősségű gazdaságot kreál ugye? Ezt komolyan is gondoljátok, hogy az a leszerepelt banda majd felvirágoztatja az országot? (Ugye ez volt 4 éve is, csak akkor a szocikat váltották le "bármi áron", aminek meg is lett az eredménye.)

Azt szögezzük le, hogy nem vagyok túlzott "széljobb" rajongó (azok se tennének csodát), meg hát le is váltanám ezeket is, de nem a melléfogásban látom a legmegfelelőbb megoldást ha tetszik nektek, ha nem!

2014. márc. 31. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!